500 ML. Plejemiddel Linoleum

295,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

500 ml. plejemiddel til linoleum. Vores produkt medvirker til at holde din linoleums overflade pæn og frisk i lang tid.
Mange pletter kan fjernes fra linoleum med plejemiddel. Vi anbefaler altid, at du prøver dig frem, og at du hellere vælger at behandle din linoleum med en lille smule linoleumsæbe, end at overbruge af linoleums plejemidlet. Det er naturligvis også både bedst for dig og miljøet.

Mange kender linoleumspleje som Monel, men dette er kun et varenavn. Produktet er en særlig sammenblanding af sæbe, som fungerer godt sammen med de olier og mineraler, som Linoleum består af.

Vigtigt!

Brug IKKE linoleumspleje beregnet til gulv, dette produkt risikerer at ødelægge din møbel-linoleum. Herunder kan du læse en vejledning i, hvordan du bruger midlet, men husk at bruge din sunde fornuft, og hav respekt for din sikkerhed og de møbler, du vedligeholder.

Disse møbler er på lager!

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Varenummer (SKU): 102LINPLJ Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Linoleum – vedligeholdelse af linoleum på bordplader.

Plejemiddel til linoleum er en sæbe, fortyndet med vand. Nærmere info fremgår af flasken. Arbejdshandsker og åndedrætsværn anbefales.

Bemærk, forstøveren er beregnet til at fordele midlet på en klud, ikke til fordeling på overfladen. Kommer midlet på andre overflader end linoleum, tørres dette af med en våd klud.

Daglig rengøring.

Overfladen tørres bedst af med en hårdt opvredet mikrofiber klud, uden indhold af sæbe.
Evt. rande/pletter kan forsøges fjernet med et par dryp af plejemiddel til linoleum direkte på pletten, som derefter tørres efter med den hårdt opvredne klud.

Rande / pletter fremtræder ofte tydeligt i forbindelse med aftørring. Når overfladen tørrer op igen, vil langt de fleste forsvinde.

Pleje, årligt:

Bordet behandles min. 1-2 gange (gerne 2-4 gange ved ofte benyttede overflader) , for at kunne holde overfladen så pæn og lukket som muligt.

Vigtigt – plejen må ikke udføres i direkte sollys, og processen besværliggøres ved høj varme i rummet.

1) Bordet tørres af med en hårdt opvredet mikrofiberklud, uden brug af sæbe.

2) Rande og pletter kan behandles pletvis, inden den samlede pleje, ved at påføre plejemiddel til linoleum direkte på en fnugfri hvid klud og rense centreret på ét sted, med let hånd.

3) Plet-området tørres efter med en tør fnugfri klud, inden selve plejen påbegyndes.

4) Der må kun behandles én flade af gangen, anbefalet ca. 1 – 2 ad gangen, for at undgå, at overskydende plejemiddel hærder op.
Væd en fnugfri hvid klud med plejemiddel til linoleum og påfør overfladen, så hele fladen får en jævn behandling med et tyndt lag linoleums plejemiddel. Når hele bordpladen har fået et tyndt lag, startes i samme ende som før, med at tørre evt. overskydende linoleumssæbe af. Dette udføres med en tør, fnugfri hvid klud.
Herefter er bordet klar til brug.

Bemærk, DC Kontormøbler påtager sig intet ansvar for brugen af plejemiddel til linoleum, ligesom vi anbefaler altid at prøve-behandle på et lille område, inden hele fladen behandles. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os her

© NIVO-Kontormøbler1000 ml Plejemiddel linoleum

Du kunne også være interesseret i...