Balancebræt til arbejdspladsen

1.175,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Balancebræt til arbejdspladsen. Træd op på vippebrættet og begynd din træning ved skrivebordet. Undersiden er skridsikker og gummibeklædt, hvilket gør brugen lydløs og sikker. Oversiden er blød at stå på, så du også stimulerer balancen helt ned i anklerne. Skallen er i poppeltræ, som er hurtigvoksende, og derfor er sammensætningen af disse materialer, samt den gode holdbarhed, en mindre miljøbelastning end mange andre lignende vippe- eller balance brædder.

Dette produkt har vi på lager!

  • Vipper kun til siderne
  • Materiale: Polyuretanskum (PUR), vinyl top
  • Træ af poppel
  • FSC-certificeret
  • NBR-gummi (nitril)
  • Mål: 500 mm x 344 mm x 58 mm
  • Rengøring: Rengøres med mildt rengøringsmiddel

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Varenummer (SKU): 289_3 Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Balancebræt til træning af kroppen, mens du arbejder.
Hvis du står op ved dit hæve sænke bord, kan det være en rigtig god ide samtidig at kunne variere naturligt i dine hofter, ben og mindre led ned igennem kroppen. Når du bruger et vippebræt, eller Balance bræt, bliver du helt naturligt bevæget i det meste af kroppen og det er en meget kontrolleret “træning”, der ikke bliver forstyrrende, så du mister koncentrationen ved det du arbejder med. Nogle bruger brættet, hvis de taler meget i telefon, mens de står ved deres skrivebord – på denne måde bruger du din krop på en anden måde, end hvis du sidder eller går rundt i lokalet.
Også som fodstøtte er brættet god for kroppen, idet du bevæger benene mere, mens du sidder ned. Det holder blodcirkulationen i gang, og samtidig, skåner det knæene, da benene drejer rigtigt med, når du vender dig på stolen.

Et vippebræt eller balance bræt kan aldrig erstatte motion, eller at du bruger din krop naturligt og alsidigt, men det kan hjælpe til at huske at gøre nogle andre ting, end kroppen er vant til. Det stimulerer samtidig hjernen og de andre sanser, herunder balancenerven. Det styrker også kroppens holdning.
© NIVO-KontormøblerBalancebræt til arbejdspladsen

Du kunne også være interesseret i...