Betjeningspanel til Okin bord

 

Betjeningspanel til Okin bord bruges til de nye styrebokse, også kaldet kontrolbokse, til Okin borde. Erstatter du en ældre styreboks, som for eksempel CBX-2-OK, skal du også bruge et betjeningspanel, så du er sikker på at teknologien taler sammen.

Disse styrebokse er desværre udgået af vores sortiment. Kontakt os for andre muligheder.

 

© NIVO-KontormøblerBetjeningspanel til Okin bord

Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Betjeningspanel til Okin bord erstatter et evt. skadet panel, så dit bord kan køre igen.

Det skal du bruge for at skifte panelet:

En skruemaskine med den bits, stjerne eller torx kærv, der passer til selve betjeningspanelet. Kablerne er sandsynligvis fastgjort under bordpladen med clips, der sidder rigtig godt fast i bordpladen. Disse trækkes nemmest ud med en skævbider eller anden knibetang. For ikke at udsætte kablet for skader vil det være en fordel, hvis du placerer det på samme måde. Undgå også at trække i kablet, knække eller klemme det for at få det på plads. Det beskadiger kablet, og disse skader er ikke dækket af garantien.

Bemærk, kabler der er blotlagte til kobbertråden skal behandles med varsomhed, selvom strømmen mellem styreboks og betjeningsknapper er lavvolt. Kontakt derfor en kyndig møbelmontør, som er vant til disse opgaver. Det kan ofte svare sig at betale for en reparation, da du dermed får garanti for, at opgaven er løst korrekt.

Du kunne også være interesseret i...