Bord opslagstavle

599,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Bord opslagstavle i kork, med penne holder. Den lille stander i A4 format har plads til små opslag og billeder, så du kan sætte dit personlige præg på arbejds bordet.

  • Mål: B28,5 x D9 x H21,7 cm
  • Materialer: Kork

En anderledes penneholder, som også kan holde på dine minder og dine aftaler, og som kan skifte udseende, når du har lyst.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

© NIVO-KontormøblerBord opslagstavle

Varenummer (SKU): 2653214512380 Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Bord opslagstavle hjælper med til at holde orden på arbejds bordet, men samtidig kan den bruges som en lille opslagstavle, hvor du kan sætte påmindelser op, billeder, billetter og små minder. Du kan, med andre ord, selv designe den.

Bord standeren er lavet helt i kork, og den skal blot aftørres med en fugtig klud en gang imellem.
Kork er et rent natur produkt, som høstes af barken på egetræer. En stor del kommer fra landene omkring Middelhavet, men over halvdelen af verdens kork produktion stammer fra Portugal.
Kork standeren kan, ved bortskaffelse, sendes til forbrænding uden videre, da den ikke indeholder lim eller andre kemikalier.

De fleste arbejdsborde ligner hinanden, også når der arbejdes. Med denne kork stander kan du sætte dit eget personlige præg på bordet, og når du bliver træt af det, er det nemt at skifte billeder eller andet ud igen. Brug både for- og bagside, om nødvendigt.

Standeren er inspireret af barndommens opslagstavler i kork, hvor tegnestifter og knappenåle var lige til at anbringe. Designerne husker, hvor sjovt det var at flytte opslag rundt, og at sætte forskellige ting op. Alt i alt tilbyder denne kork opslagstavle en unik måde at organisere og personalisere dit arbejdsområde, samtidig med at den fremmer indivivualisme og kreativitet.

Du kunne også være interesseret i...