Brochure display

 

Brochure display i træ med glas fronter, enten lodrette eller skråt stillede. Bag display hylden er et opbevaringsrum. Brochure displayet er til montering på væggen.

Denne vare er desværre udgået af vores sortiment. Se alternative produkter her.

  • Mål:
  • Højder: 80, 114 og 155 cm
  • Bredder: 25 og 50 cm
  • Dybde: 17,5 cm
  • Glashøjde: 23 cm
  • Farver: Eg, birk, sort hvid, rød og grå
  • Lodrette eller skrå fronter
  • Afstands holdere, mod merpris

Det er muligt at få hylderne i andre farver. Disse kan ses på farvekortet i billed galleriet. Hvis du ønsker andre farver, end de muligheder vi tilbyder nedenfor, skal du blot påføre farven i bemærkningsfeltet ved bestilling.

 

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerBrochure display

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Flot bladhylde med opbevaring

Brochure display med plads til opbevaring af blade og brochurer bagved. Displayet, som er beregnet til montering på væggen, er udført i træ, med fronter af hærdet glas. Vælg om det skal være lodrette eller skråtstillede glas fronter. Fronterne fås i 23 cm højde, og de fås enten lodret stillede, som egner sig godt til enkelte dokumenter, eller skråt stillede. De høje fronter egner sig godt til tynde materialer, som ugeblade og enkelt-ark, specielt hvis du vælger de skråtstillede fronter, hvor bladene nemmere “vælter ud” over kanten.

Displayet fås i tre højder og i to bredder. Den smalle passer til str. A4 i bredden, mens den brede passer til 2 x A4. Opbevaringen bagved kan vise bogrygge og brede tidsskrift rygge.

Hylderne er åbne i siden, men du kan tilkøbe afstands holdere, som lukker lidt af, og som også kan bruges til opdeling af de brede displays. Se dem her.

Andre varianter

Her tilbyder vi seks forskellige farver og overflader, men det er muligt at få holderen i bejdser og flere farver. Se dem på farvekortet i billed galleriet, og påfør farve i bemærkningsfeltet. Du er også velkommen til at Kontakte os, hvis du er i tvivl. Det samme gælder, hvis du ønsker fritstående displays, som vi også kan tilbyde, i samme stil som denne hylde.
Det er også muligt at få fronter i plexi glas, i stedet for hærdet glas.

© NIVO-KontormøblerBrochure display

Du kunne også være interesseret i...