Chat Board Orbit

Fra 3.149,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Chat Board Orbit indbyder til en mere uformel og sjov måde at informere og tydeliggøre sine budskaber på. Tavlerne fås i tre størrelser, og i fem farver.

  • Mål: Ø70, Ø90 eller Ø120 cm
  • Total dybde: 16 mm
  • Magnetisk glas tavle
  • 4 mm hærdet sikkerhedsglas
  • Afrundede kanter
  • Farver: Hvid, sand, rosa, dybblå og grøn
  • Inkl. ophængnings sæt
  • Mat glas kan tilvælges, mod merpris

 

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerChat Board Orbit

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Rundt om tavler

Chat Board Orbit tilbyder en alternativ tilgang til traditionelle tavler og whiteboards, hvilket gør dem velegnede til kreative og moderne indretninger. De giver en anderledes mulighed for at udfolde sig, når der skal undervises eller informeres. Tavlerne fås i tre størrelser, og i fem farver, og du kan kombinere dem på væggen efter behov. Tavlerne har en helt anden dekorativ effekt, end de kendte tavler.

Det magnetiske glas er blankt, og det giver genspejlinger. Mod merpris er det muligt at få tavlerne med mat glas. Det er også muligt at få tavlerne i mange andre RAL farver. Her skal der også påregnes en merpris. Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Det er ikke glasset, der er magnetisk, men derimod en bagvedliggende metalplade. På disse tavler ligger metallet under 4 mm glas. Du skal derfor bruge ekstra kraftige magneter, så de kan “fange” metallet. Til gengæld er de super gode at skrive på.

Efter brug bør tavlen tørres af med en speciel eraser eller med en blød klud. Derefter bør den finpudses med vinduesrens eller sprit. Undlad at spraye direkte på tuschrester, da dette kan gøre det sværere at få tavlen helt ren.

© NIVO-KontormøblerChat Board Orbit