Conset hæve sænkebord

Fra 2.599,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se valgmuligheder længere nede.

Conset hæve sænkebord, her og nu, så længe lager haves! Bordet kan anvendes som mødebord, eller som arbejdsbord. Vi har bordet med sort eller alu stel, og med bordplade i sort decor laminat.

  • Model: 501-33 7B152 160-80
  • Stelfarve: Sort, hvid eller alu
  • Bordplade: 25 mm sort laminat
  • Bordplade mål: B160 x D80 cm
  • Højde vandring: 68 – 118 cm
  • Belastning: Op til 80 kg
  • ABS kanter

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerConset hæve sænkebord

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Hæve sænkebord, også til mødet

Conset hæve sænkebord med sort, hvid eller alu farvet stel, og med sort laminat bordplade. Bordet kan også bruges som mødebord, spisebord eller multi funktions bord. Stellet er symmetrisk med centrerede ben, hvilket giver lige adgang fra begge langsider. Dette gør det velegnet til møder og andre formål, hvor folk skal kunne sidde eller stå rundt om bordet.

Hæve/sænkefunktionen gør det nemt at tilpasse bordets højde efter brugernes behov. Det er især praktisk, når det bruges som et mødebord, da det kan give mulighed for både stående og siddende møder, hvilket kan øge fokus og produktivitet.
Som arbejdsbord giver det god plads til keyboard og monitor samt de papirer du har brug for. Skift arbejdsstilling mellem stående og siddende. Det har kroppen godt af, og det styrker koncentrationen.

Vedligeholdelse

Denne bordplade er beklædt med decor laminat. Det er en form for plastik, som ikke tåler temperaturer over 70 grader. Til gengæld er det meget rengørings venligt, nemt at aftørre. Pladen rengøres med en klud, opvredet i lunkent vand, evt. tilsat lidt sulfo. Brug aldrig rengøringsmidler med slibemiddel, eller skuresvampe. Hvis du vil holde bordpladen ekstra pæn, kan du bruge specielt plejemiddel til laminat med jævne mellemrum. Dette plejemiddel fås her.

© NIVO-KontormøblerConset hæve sænkebord

Du kunne også være interesseret i...