Dencon gavlborde

Fra 8.889,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Dencon gavlborde er stabile og elegante hævesænke borde med endegavle i træ. Overfladen er i ege finér, hvid eller sort laminat, og det er muligt at få overfladerne kombineret, så bordet kan leveres med for eksempel ege-finer på overdelen og sort laminat på underdelen.

  • Mål:
  • B140 x D80 cm
  • B160 x D80 cm
  • B180 x D80 cm

 

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Det smukke enkle design

Dencon gavlborde er hæve sænkeborde, som giver mulighed for at kombinere farver og natur materiale, så du får et gedigent design og udtryk, der er smukt og enkelt, med flotte lige linjer og massiv fremtoning. Eller du kan vælge en afstemt farvekombination for enkelheden, og eventuel med logo for mere personlighed.

Her er et bord, der ser mere bastant ud end de fleste hæve sænkeborde. Ydergavlen kører med op, når bordet hæves, ob dermed udtrykker bordet en virkelig smuk helhed, hvor der også er tænkt på ergonomien.

Fordelene ved et hæve/sænke bord med gavl

Hvis du gerne vil have en arbejdsplads lidt ud over det sædvanlige, så kan du med fordel vælge et gavl hæve/sænke bord. De elektriske søjler er integreret i selve gavlene, med særlige beslag, så man faktisk ikke lægger mærke til dem. Nogle kalder også  denne type bord for portalbord med hæve sænke funktion.
Bordet gør det stadig muligt at overholde arbejdsmiljøloven, da der ikke er nogen plade / frontpanel på langsiderne, som kan genere benene. I princippet kan man sidde overfor hinanden, og faktisk benytte samme hæve sænke bord for 2 personer.

Mere information

Hvis du selv vil læse mere om krav og gode råd til, hvordan du finder det rigtige hæve sænke bord, kan du følge dette link, hvor du kan læse mere nederst på siden.

© NIVO-KontormøblerDencon gavlborde

Du kunne også være interesseret i...