Dencon gavlborde

Fra 9.349,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Dencon gavlborde er stabile og elegante hævesænke borde med endegavle i træ. Overfladen er i ege finér, hvid eller sort laminat, og det er muligt at få overfladerne kombineret, så bordet kan leveres med for eksempel ege-finer på overdelen og sort laminat på underdelen.

 • Mål:
  • B140 x D80 cm
  • B160 x D80 cm
  • B180 x D80 cm


  Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

  Ryd
  Varenummer (SKU): N/A Kategori:
  Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
  Nem fragt
  Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
  Kvalitet med garanti
  Hurtig levering
  Dansk virksomhed siden 1989

  Beskrivelse

  Det smukke enkle design

  Dencon gavlborde er hæve sænkeborde, som giver mulighed for at kombinere farver og natur materiale, så du får et gedigent design og udtryk, der er smukt og enkelt, med flotte lige linjer og massiv fremtoning. Eller du kan vælge en afstemt farvekombination for enkelheden, og eventuel med logo for mere personlighed.

  Der er ingen synlige ben, der er afskærmede fødder, og et bord der giver en virkelig smuk helhed, hvor der også er tænkt på ergonomien.

  Fordelene ved et hæve/sænke bord med gavl

  Hvis du gerne vil have en arbejdsplads lidt ud over det sædvanlige, så kan du med fordel vælge et gavl hæve/sænke bord. De elektriske søjler er integreret i selve gavlene, med særlige beslag, så man faktisk ikke lægger mærke til dem. Nogle kalder også  denne type bord for portalbord med hæve sænke funktion.
  Bordet gør det stadig muligt at overholde arbejdsmiljøloven, da der ikke er nogen plade / frontpanel på langsiderne, som kan genere benene. I princippet kan man sidde overfor hinanden, og faktisk benytte samme hæve sænke bord for 2 personer.

  Mere information

  Hvis du selv vil læse mere om krav og gode råd til, hvordan du finder det rigtige hæve sænke bord, kan du følge dette link, hvor du kan læse mere nederst på siden.

  © NIVO-KontormøblerDencon gavlborde

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Dencon gavlborde”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Du kunne også være interesseret i...