Display hylder

Fra 1.955,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se valgmuligheder længere nede.

Display hylder til brochurer, blade og aviser. Listen/hylden tilbydes i eg, birk eller farvelakeret, mens fronten er i hærdet glas. Vælg mellem lige eller skrå fronter.

  • Hylde længder: 25, 50, 100, 150, 200 cm
  • Hylde bredder: 54, 98 mm
  • Bredde skrå fronter: 54/105 mm
  • Højde: 7 cm
  • Glas højde: 23 cm
  • Farver: Eg, birk, farvelakeret

Vælger du en farvelakering, skal du huske at notere farven i bemærkningsfeltet ved bestilling. Farverne kan ses på farvekortet i billed galleriet.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerDisplay hylder

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

© NIVO-KontormøblerDisplay hylder

Hold orden i dine brochurer og blade

Display hylder med glasfronter til montering på væggen. Hylderne fås i flere længder, og i to bredder. Desuden kan du vælge en lodret front, eller en skråtstillet front (Se skitse)
Skitse af Display hylder

Du kan her vælge mellem flere farver og overflader. Det er også muligt at få hylderne i special mål, ligesom fronterne også fås i plexi glas.

Hylderne er udført i solidt træ. De skrues ind i væggen, og glasfronten placeres i rillen foran. Nu er du klar til at fylde brochurer og blade på. Fronten fås i højden 23 cm, som skulle være nok til at holde et ugeblad, også når de står skråt. Du kan vælge ikke at montere glasfronterne, men bare bruge hylden til støtte af fotografier eller bøger. Du kan også placere flere hylder over hinanden. Her er de skråtstillede fronter mest velegnede.

Hylderne er åbne i siden, men det er muligt at tilkøbe afstandsstykker, set her, som kan bruges til at lukke siden, eller til at opdele de brede hylder.

Displayet egner sig godt til receptioner, kontorer og til venteværelser, og de tager sig dekorativt ud på væggen. Systemet fås også i en gulv model, som kan placeres mod væggen, eller den kan stå frit på gulvet. Kontakt os for mere information.

Du kunne også være interesseret i...