Tilbud

Enkel bordskærm

Fra 1.290,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Enkel bordskærm, en støjdæmpende skærm, som er beklædt med stof. Universal dobbeltsidet bordskærm, der kan monteres på stort set alle borde, med det simple medfølgende beslag. Skærmen kan også anvendes som frontpanel, som giver et roligere indtryk og skjuler kabler mm. Skærmen er ligetil at montere, og den er lige så nem at flytte. Overfladen kan bruges som opslagstavle.

  • Højde: 74 cm
  • Længder: 160 og 180 cm
  • Tykkelse: 4,2 cm
  • Farve: Sort uldent stof
  • Inkl. 2 beslag

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerEnkel bordskærm

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Bordskærm med muligheder

Enkel bordskærm, lige til at montere. Denne Skærm er nem at justere i højden, og den kan derfor også anvendes som front panel, så den skjuler benene på den, der sidder ved bordet, eller de kabler der måtte hænge under bordet. Skærmen består af en ramme af finer, og fyldet består af en finér plade og tre lag lyddæmpende materialer (polystyren og polystyren skum), som er beklædt med sort uldent tekstil.
Skærmen har skarpe hjørner, i modsætning til afrundede.

Bordskærmen er meget nem at montere med de medfølgende beslag, og du vælger selv højden. Fyldet i skærmen har en lyddæmpende effekt, der virker to veje: Den giver nogen ro for den, der sidder ved bordet, samtidig med, at den afskærmer for den der sidder overfor, eller for resten af lokalet. En nem og enkel måde at opdele de store arbejdsborde, og samtidig skaber man mere ro i rummet. Skærmen er klassificeret som klasse C lyd absorbering, hvilket er jævnt god.
I beton byggeri kan der opstå meget støj, specielt vis væggene er helt glatte. Lyde bliver kastet tilbage fra væggene, og i et rum med mange mennesker kan det opleves virkelig generende. Ved at opsætte lyd absorbenter, som f.eks. bordskærme, kan man lede lydene i andre retninger, hvor de dør ud og giver et mere behageligt og dæmpet miljø.

Bordskærmen kan også bruges som opslagstavle, så man kan sætte sit eget præg på sin arbejds station.

© NIVO-KontormøblerEnkel bordskærm

Du kunne også være interesseret i...