Ergonomisk kontorstol Seno SC2340

3.299,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Ergonomisk kontorstol Seno SC2340 med høj ryg, håndbygget i Tyskland.

  • Regulérbar lændestøtte
  • Vip i sæde og ryg.
  • Justérbar vægtmodstand.
  • Højde: 42 – 54 cm. (Kan tilpasses alle)

Prøv den i vores 400 m² udstilling i Ishøj, dét giver tryghed !  Kontakt

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Ergonomisk kontorstol Seno SC2340 med høj ryg i gennemprøvet kvalitet, der har været på markedet i mere en 15 år. Alt er håndbygget i Tyskland og afprøvet, inden stolen forlod fabrikken.

Hjulene er også i tysk kvalitet, med bløde baner, så du behøver ikke nødvendigvis stoleunderlag til hårde gulve.

Stolen er standard fuldpolstret i sort, som lagervare, men kan produceres i mange farver. Ønsker du en kontorstol i en speciel farve eller tekstil, skal du bare kontakte os på nedenstående kontakt oplysninger.

En ergonomisk kontorstol i god tysk kvalitet, produceret i Nürnberg af prisvindende Steifensand, med flere indstillingsmuligheder. Monteret med slidstærkt stof, samt gummibanehjul som fungerer godt på hårde gulve, samt tæpper med kort luv og naturligvis stoleunderlag. Der er mulighed for at eftermontere armlæn på kontorstolen. Ligeledes er det muligt at få monteret forskellige højder af gaspatron på stolen, ønsker du dette bedes du kontakte os.

Telefon: +45 43 52 18 55
Mail: salg@nivo-kontormobler.dk

Korrekt indstilling af din kontorstol:

OBS: Inden du bestiller vil det være en god ide at måle hvilken højde du sidder i, når du på andre stole kan nå gulvet. Det er højden ca. midt på sædet man regner med. Derudfra skal din kontorstol kunne gå min. 4 cm. længere ned og gerne 5 cm. højere op, så ligger højdejusteringen i det rigtige spænd. Vi kan altid tilpasse stolen til din højde, besøg vores udstilling hvor vi kan hjælpe dig direkte. En alternativ høj eller lav gaspatron til kontorstol, koster i tillæg til stolens pris kr.: 700,- ekskl. moms.

Læs mere om hvordan du indstiller din kontorstol korrekt her.

Der er mulighed for at afprøve kontorstolen i vores udstilling, samt få hjælp til indstillingen af stolen, inden du beslutter dig.