Kontorstol Eserio 2440

2.199,00 DKK ekskl. moms

Fri fragt! Ordren leveres ved kantstenen – Varerne leveres usamlet.

Billig ergonomisk kontorstol, som giver en god sidde komfort. Stolen har et lændestøtte, som nemt kan justeres, både i højden og dybden. Netryggen giver luft til kroppen, samtidig med den følger kroppens form og yder god støtte.

 • Stolen har vip i sæde og ryg
 • Justérbar vægtmodstand
 • Højde: 42 – 54 cm (Kan tilpasses alle mod merpris)
 • Farve: Sort med sort polstring
 • Disse møbler er på lager!

  Prøv den i vores 400 M2 udstilling i Ishøj, dét giver tryghed !  Kontakt

  Varenummer (SKU): 217ER2440102MAD Kategori:
  Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
  Nem fragt
  Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris
  Kvalitet med garanti
  Hurtig levering
  Dansk virksomhed siden 1989

  Beskrivelse

  Billig ergonomisk kontorstol med enkel mekanisme, som er meget nem at betjene. En meget let stol, der er nem at flytte rundt på. Stolen samles uden værktøj på under 5 minutter. Se videoen nedenfor.

  Hjulene er belagt med bløde baner, så du ikke nødvendigvis behøver et stoleunderlag på de hårde gulve. Stolen kører lige godt på hårde gulve, som på gulvtæpper.

  Stolen fås som standard med sort stel, og med sort netryg som lagervare.

  En billig ergonomisk kontorstol med flere indstillings muligheder. Ryggen har højde justerbar lænde-støtte, og ryggen kan justeres i dybden. Sædet er monteret med slidstærkt stof, og stolen er monteret med en behagelig netryg, som giver luft til ryggen på en varm sommerdag. Der er mulighed for at eftermontere armlæn på kontorstolen. Stolen er forsynet med justerbar vægtmodstand, så du selv ganske let kan styre, hvor hårdt du vil vippe tilbage.

  Ligeledes er det en mulighed at få monteret forskellige højder af gaspatron på stolen. Gas patronen på denne stol er af en høj kvalitet, men hvis du, efter nogle år, føler at stolen let taber højde, så kan du nøjes med at skifte patronen ud.

  Hvis du ønsker armlæn, eller du ønsker en anden gas patron, bedes du kontakte os direkte:

  Telefon: +45 43 52 18 55
  Mail: salg@nivo-kontormobler.dk

  Korrekt indstilling af din kontorstol:

  OBS: Vores kontorstole kan tilpasses stort set alle, men læs gerne om justering af din kontorstol her. Vi forklarer, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger og når du indstiller din stol.

  Det kan være svært at beslutte, om en stol er det, man søger, ud fra et billede. Hvis du er usikker på, om stolen er noget for dig, så har du mulighed for at afprøve kontorstolen i vores udstilling i Ishøj, samt få hjælp til indstillingen af stolen, inden du beslutter dig. Du er velkommen til at besøge os.

  Herunder kan du se nærmere på denne gode ergonomiske kontorstol med netryg og armlæn. Vi viser, hvor let og enkelt det er at samle den.