Fast bordskærm Pronto

Denne vare er desværre udgået af Produktion. Kontakt os venligst.

Fast bordskærm Pronto i helt klar PET plast, som kan aftørres med sprit. Skærmen monteres med skruer under bordpladen, en mere permanent løsning, end de flytbare skærme. Den fås i to bredder, og så fås den med eller uden dokument vindue forneden.

Skærmen har en højde på 60 cm, og den er udført i 4 mm PETG/PC.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Den permanente skærmløsning

Fast bordskærm Pronto, som monteres med skruer under bordkanten ved hjælp af sorte beslag. Dette er en mere permanent løsning, end de mange flytbare skærme. Disse er til mere vekslende formål. På cafeer og restauranter, hvor skærmene nok oftere skal rengøres, bliver denne rengøring nemmere, når skærmen kan fjernes fra bordet.

Denne skærm er den mere permanent løsning, og derfor også mere stabil. Den er fremstillet i et materiale, som er helt klart og gennemsigtigt, faktisk mere klar end glas, og det er slagfast. Skærmen kan rengøres med sprit og andre rengøringsmidler uden opløsnings midler. Undgå at bruge skuresvamp eller produkter med slibemiddel, da disse kan ridse skærmen.

Skærmen kan bruges som afskærmning mellem kolleger på kontoret, eller mellem elever i undervisnings lokalet. Den kan bruges som smitte beskyttelse mellem ekspedient og kunde, mellem sagsbehandler og klient. Skærmen fås også med rude udskæring i bunden, så man stadig kan udveksle dokumenter og kort, for eksempel. Det klare materiale gør, at man ikke helt mister den visuelle kontakt med den person, man står overfor, eller med omgivelserne.

Selvom Corona pandemien ser ud til at være ovre, så skal vi måske forberede os på, at der kommer flere. Under alle omstændigheder er folk blevet mere opmærksomme på virus spredning, så disse skærme er stadig aktuelle.

© NIVO-KontormøblerFast bordskærm Pronto

Du kunne også være interesseret i...