Hæve sænkebord 1 søjle

Fra 4.599,00 DKK ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 2500,-

Hæve sænkebord 1 søjle er særdeles velegnet til det lille kontor, som PC-bord til fælles rummet, eller hvis du har brug for en lille fritstående, højde justerbar PC-plads. Bordet egner sig også rigtig godt til salgs lokaler og til messe stande, eller som arbejds bord i aulaen ved foredrag eller undervisning.

Bordpladerne fås i følgende størrelser:

  • Model A:
  • En bordplade med en vinkel på 120°. Passer også til opstilling med tre borde, se billede.
  • Bordet passer IKKE ind i et hjørne.
  • Model B:
    • En bordplade med en vinkel på 90°. Passer også til opstilling med 4 borde, se billede.

Bordet kan anbringes i et hjørne.

  • Model C: Rektangulære bordplader:
  • D80 x B100 cm
  • D80 x B120 cm

OBS! Det er IKKE muligt at montere småtingsskuffer på disse borde.

Bordene egner sig godt til opstillinger med tre eller fire borde. Bordene kan opstilles individuelt, men det er muligt at få stel specielt til disse opstillinger – se billedet. Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om disse løsninger.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering af lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Hæve sænkebord til hjørnet

Hæve sænkebord 1 søjle er specielt velegnet til møderum, fællesrum, salgs lokaler og messestande. Til undervisnings- og foredragsbrug har det lige den plads, man har brug for. Det egner sig også rigtig godt til en hjemme arbejdsplads, hvor det ikke optager meget plads. Bordpladen fås i to rektangulære størrelser, og i to vinkel modeller. Model A på 120° egner sig IKKE til placering i et hjørne, men kan f.eks. sættes sammen i klynger med 3 borde, som set på skitse ovenfor. Model B på 90° kan også placeres i et hjørne. Desuden kan det placeres i klynger på fire borde.
Det er muligt at få bordstel til disse bordklynger på tre eller fire borde. Søjlerne er monteret sammen, på samme fod, men hvert bord kan justeres i højden, uafhængigt af de andre.

Bordet har alu farvet stel, og bordpladen fås i hvid, sort, grå eller bøg laminat.

Vær opmærksom på, at et bord med kun en søjle ikke kan bære for meget vægt, uden at tippe. Skal bordet kunne tåle mere, bør du vælge enten et vægmonteret bord, eller et bord med to søjler.

Hæve sænke funktionen betjenes af Linak systemet, som efter vores mange års erfaring siger os, er det bedste. Faktisk vil stellet nok holde mange år efter, at bordpladen har givet op. Til den tid behøver du blot skifte bordpladen. Det er også sådan, at skulle du senere få brug for et større bord, kan bordpladen udskiftes, og stellet kan bære en bordplade op til 80 x 120 cm.

Med et hæve sænkebord får man mulighed for at skifte arbejds stilling i løbet af dagen, og det er muligt at stå op og arbejde ind imellem. Det har kroppen godt af, og du vil hurtigt mærke forskellen. Når du bruger tastaturet, skal bordet typisk stå lavt, mens det er rart med et lidt højere bord, når du skal læse på skærmen.

© NIVO KontormøblerHæve sænkebord 1 søjle