Hæve-sænkebord hvidt med alu stel

Fra 3.999,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Hæve-sænkebord hvidt med alu stel, med bordplade i flot hvid laminat. Bordet er forsynet med Linak Deskline motor, som er lig med kvalitet. Med dette bord er du sikker på at overholde arbejdsmiljøreglerne for 90% af alle medarbejdere i virksomheden.

Vi hjælper naturligvis gerne med yderligere rådgivning. Bordpladen findes i mange flere overflader, farver og mål, så hvis du ikke finder det, du søger, kontakt os for hjælp. Virkelig ALT er muligt !

Hæve sænkebord hvid kan hæves fra 70 – 120 cm.
Har du brug for en større vandring, kontakt os da direkte, så finder vi ud af det.

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på hæve sænkeborde.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Enklet, funktionelt bord

Hæve-sænkebord hvidt med alu stel giver et rigtig godt arbejdsmiljø, og så gør dette bord det nemt at lave en flot indretning, hvad enten det er på kontoret eller i dit hjem. Bordet syner ikke af meget med den 22 mm hvide laminat bordplade, og de to søjleben i alu lakeret stål, men netop det er med til at give et lyst og luftigt indtryk.
Kroppen har godt af at skifte arbejds stilling ind imellem, og her er hæve sænkebordet det helt rigtige. Du kan hurtigt få den rigtige højde på bordet, når du skal stå op og arbejde. Og bordet er nemt at justere, blot ved tryk på en knap.

Dette bord har en bordplade i hvid laminat, og et stel i alu lakeret stål. Stellet har ingen tværbom, så du har plads til dine ben. De to søjler er hver udstyret med en Linak motor, som styrer højde reguleringen. Vi bruger Linak systemet, fordi mange års erfaring har lært os, at det er det bedste og mest holdbare system.
Skulle du på et tidspunkt få brug for en større bordplade, så behøver du ikke skifte hele bordet ud, men kan nøjes med at skifte bordpladen. Linak funktionen skal nok holde mange år endnu.

Tiden har vist, at laminat bordplader er de mest holdbare, og at de holder sig pæne rigtig længe. Bordet kan skaffes med sort laminat, men da det er meget svært at holde pænt, er det ikke noget, vi kan anbefale. Vi anbefaler i stedet en bordplade med sort linoleum. Dette hæve sænkebord kan ses med sort linoleum her.

Vedligeholdelse af bordpladen

Bordet aftørres med en i varmt vand opvredet klud, efterfulgt af en tør klud. Ved vanskelige pletter, som fedt, olie eller tusch, kan man bruge laminatrens. Brug aldrig syreholdige midler, voks eller møbelpolish, da de kan påføre permanent misfarvning.
© NIVO KontormøblerHæve-sænkebord hvidt med alu stel

Du kunne også være interesseret i...