Hæve-sænkebord hvidt med sort stel

Fra 4.350,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Hæve-sænkebord hvidt med sort stel. Stellet er forsynet med den stabile Linak Deskline motor = bedste kvalitet. Dette bord giver et godt arbejdsmiljø og gør det nemt at lave en flot indretning på arbejdspladsen eller i dit hjem.

Hæve sænke bord hvidt kan hæves fra 70 – 120 cm.
Har du brug for en større vandring, kontakt os da direkte, så finder vi ud af det.

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på hæve sænkeborde.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Et rigtig godt bord til pengene

Hæve-sænkebord hvidt med sort stel. I den helt rigtige størrelse for et god arbejdsmiljø, til de fleste opgaver.
Bordet har et stel i sortlakeret stål, uden tværbom, så du har plads til benene.

Hæve sænke funktionen betjenes af to Linak motorer. Det er et system, som vi har brugt i mange år, så vi ved at det er kvalitet, og at det holder. Også længe efter, at bordpladen er blevet slidt. Derfor kan det betale sig at nøjes med at udskifte bordpladen, i stedet for at købe et helt nyt bord.

Vekslende arbejds stillinger

Hæve-sænkebord med sort stel giver et ungt og lyst udtryk, som passer ind i de fleste moderne kontorer. Hæve sænkebordet lever op til arbejdstilsynets anbefalinger om vekslende arbejds stillinger. Er det den samme medarbejder, der altid sidder ved bordet, er det ikke et krav, at bordet kan justeres i højden. Det er det dog, hvis forskellige personer benytter bordet.

Vekslende arbejdsstillinger er sundt for ryggen, og hele kroppen har glæde af at skifte stilling i løbet af arbejdsdagen. Det fremmer også koncentrations evnen. Desuden bliver det nemmere at justere sin computer skærm til den rigtige højde.

Pleje og vedligehold

Laminat bordplader har været på markedet i årtier, og det har vist sig at være de mest holdbare overflade materialer. De holder sig også pæne. Bordet kan skaffes med sort laminat, men det er ikke noget, vi anbefaler, da det er meget svært at holde overfladen pæn. Her foreslår vi i stedet sort linoleum, som set her.

Ved rengøring aftørres med en hårdt opvredet klud i varmt vand. Derefter tørres efter med en tør klud. Fedt, olie og tuschmærker m.v. kan fjernes med fortynder, acetone eller rensebenzin. Tør efter med rent vand. Brug aldrig syreholdige midler, voks eller møbelpolish, da de kan påføre permanent misfarvning.


© NIVO KontormøblerHæve-sænkebord hvidt med sort stel