Hæve-sænkebord Delta linoleum med sort stel

Fra 4.199,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt over kr. 1999,-

Hæve-sænkebord Delta linoleum passer godt ind i den moderne indretning. Overfladen er i sort linoleum, og rammen er sort lakeret.
Bordet betjenes af to Linak motorer.
Hæve-sænkebord Delta linoleum fås med bordplader i flere størrelser.

Hæve sænkebordet kan hæves fra 70 – 120 cm.
Har du brug for en større vandring, kontakt os da direkte, så finder vi ud af det.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på hæve sænkeborde.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Et funktionelt bord

Hæve-sænkebord Delta linoleum med sort stel har en behageligt blød overflade i linoleum, som gør skriveunderlag overflødigt. Overfladen optager nemt rumtemperaturen omkring dig, hvilket gør bordet rart at arbejde ved.
Linoleum er lyddæmpende, påstår nogle, men det er nok minimalt, hvor lille effekt det har. Linoleum har en mat overflade, så du undgår generende genskin fra arbejdslampen.

Bordet består af en ramme med to rektangulære søjler, som hver betjenes af Linak hæve/sænke funktion. Det bruger vi i vores produkter, da mange års erfaring har vist, at netop dette system er det bedste. Det bare holder og holder. Skulle der med tiden opstå fejl, så har vi reservedele, så du kan give bordet endnu ti år.

Rammen er uden tværbom, og den er af en så god en kvalitet, at skulle du senere få behov for et større eller mindre bord, så kan du nøjes med at udskifte bordpladen.

Vedligeholdelse

Når du skal rengøre linoleum, skal du bare bruge en hårdt opvredet klud, skyllet i rent vand  – ingen rengøringsprodukter. Dernæst tørrer du bordet af med en tør klud. Hvis du ønsker at friske overfladen op, eller pleje overfladen, kan du kontakte os for yderligere råd, eller blot bestille en flaske linoleumspleje her, hvor du også kan se hvordan du vedligeholder linoleum.

Skift stilling

Et godt arbejdsmiljø på kontoret kræver et hæve sænkebord. Mange tror, at det vigtigste er, at bordet kan komme meget højt op. Det er naturligvis også vigtigt, men lige så vigtigt er det, at bordet kan komme langt nok ned, da vi jo veksler mellem at sidde og stå op i løbet af dagen. Og når du sidder ned, skal du faktisk først indstille din stol, så du har fødderne placeret fladt på gulvet, og dernæst skal bordet kunne komme så langt ned, at du kan holde dine underarme vandret på bordpladen.
© NIVO KontormøblerHæve-sænkebord linoleum med sort stel

Du kunne også være interesseret i...