Hæve-sænkebord Delta sort med alu stel

Fra 4.199,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Hæve-sænkebord Delta sort med alu stel og med Linak motor = top kvalitet. Bordpladen, som har en overflade i linoleum, fås i flere mål.
Linoleum har et flot, stilrent og klassisk mat look, som passer godt ind i den moderne indretning og overholder de gængse regler for
arbejdspladsens indretning, jf. arbejdstilsynet.

Hæve sænkebord sort kan hæves fra 70 – 120 cm.
Har du brug for en større vandring, kontakt os da direkte, så finder vi ud af det.

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på hæve sænkeborde.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Rart at arbejde ved

Hæve-sænkebord Delta sort linoleum med alu lakeret stel. Bordet passer ind i det moderne miljø, hvor den sorte linoleums bordplade står godt til det blanke alu stel. Aluminiums bordpladen er behagelig at arbejde ved. Pladen bliver ikke kold, og arbejds lyset giver ikke genskin, der kan være generende. Desuden er den blød, hvilket gør skriveunderlag overflødigt.
Linoleum opfattes som et lyddæmpende materiale, men det er minimalt hvad den i virkeligheden dæmper.

Hæve sænkebord sort har et stel i alu lakeret stål. Der er ingen tværbom, så du har plads til benene. Hver søjle er udstyret med en Linak hæve / sænke motor, som vi regner for den bedste på markedet – og vi har mange års erfaring til at bakke den påstand op med. Hvis du på et senere tidspunkt får brug for en større – eller mindre – bordplade, så kan det betale sig blot at udskifte bordpladen, frem for at købe et helt nyt bord. Linak systemet skal nok holde.

Gør noget for kroppen

Et hæve sænkebord er godt for hele kroppen, hvis man benytter sig af funktionerne. Kroppen har godt af at skifte stilling fra siddende til stående i løbet af dagen. Det gavner både benene og ryggen, og det giver bedre blodomløb, og styrker koncentrationen. Ifølge arbejdstilsynet er det ikke et krav, at man har hæve sænkeborde, med mindre det ikke er den samme medarbejder, der benytter bordet hele tiden. Bordet skal nemlig kunne justeres til den enkelte. En anden fordel ved et hæve sænkebord er, at man kan få sin computer skærm op i den rigtige højde.

Vores bedste råd omkring rengøring er, at du bare bruger en hårdt vredet klud, skyllet i rent vand  – ingen rengøringsprodukter. Herefter tørrer du bordet af med en tør klud. Hvis du ønsker at friske overfladen op, eller pleje linoleum, kan du kontakte os for yderligere råd, eller blot bestille en flaske linoleumspleje her, hvor du også kan se hvordan du vedligeholder linoleum.

© NIVO KontormøblerHæve-sænkebord Delta sort med alu stel

Du kunne også være interesseret i...