Hygiejnisk vinyl skærmvæg

Fra 5.459,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se valgmuligheder længere nede.

Hygiejnisk vinyl skærmvæg, som kan aftørres med sprit. Skærmen fås på fødder eller med hjul, og flere skærme kan sættes sammen med tryklåse. Velegnede til brug på skoler og i børnehaver, samt venteværelser i lægehuse, og på hospitaler.

  • Mål: B115 x H186 x D3,2 cm
  • Farver: Beige, lyegrå eller matgrøn

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerHygiejnisk vinyl skærmvæg

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Smart Skærmvæg til Sundheds- og plejesektoren, samt Skoler

Hygiejnisk vinyl skærmvæg er en rengøringsvenlig gulvskærm til sygehuse, hospitaler, skoler og lægehuse. En gulvskærm, der kan aftørres med sprit og dermed desinficeres 100%. Gulvskærmen i vinyl er udviklet til områder der kræver særlig rengøring. Skærmen tilbydes i én standardstørrelse. Gulvskærmen er bygget op på en træramme, med fyld af 30 mm blødt materiale og en polstret overflade i vinyl, der naturligvis er phthalatfri og flammehæmmende. De lange sider på ScreenIT skærmvæggen er monteret med trykknapper, så flere skærme nemt kan kobles sammen, i nærmest ubegrænset fleksibel opstilling, i alle områder. Lukningen er helt tæt.

Aftørring af skærmvæggen

Daglig renholdelse anbefales med brug af en fugtig klud, opvredet i sæbevand. Særligt udsatte områder kan aftørres med rengørings midler, der indeholder alkohol. Vi anbefaler ikke brug af rengøringsmidler, der indeholder klormidler, da det kan nedbryde materialet over tid. Nedbrydningen kan udsættes betragteligt, ved at aftørre med ren klud opvredet i rent vand generelt. Vinyl kan lidt sammenlignes med træ, da det kan ændre udseende over tid, via påvirkning fra sollys og almindeligt slid. Brug ikke slibemidler eller værktøj, for at bortrense svære pletter. Pletter bør aftørres med det samme, for at undgå varig absorbtion i overfladen.

Også akustisk effekt

Overfladen er udført i vinyl, udspændt over en ramme af træ. Den indvendige kerne af skærmen er i et lydabsorberende materiale, som kan medvirke til at dæmpe lydene i store lokaler. Det giver mere diskretion i venteværelset eller på sygestuen.

© NIVO-KontormøblerHygiejnisk vinyl skærmvæg

Du kunne også være interesseret i...