Jive Caddy til storrumskontoret

Fra 4.299,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

JIVE caddy, ideel til mobil opbevaring på kontoret, i hjemmet eller i mødelokalet, hvor der er brug for personlig eller fælles opbevaring. Caddyen kan indrettes efter behov, og den fås i farver, der matcher de fleste kontormøbler.

 • Mål: B41 x D42 cm
 • Højde: 116,6 cm inkl. hjul
 • Standard alu greb eller grebsfri
 • Soft-close på skuffer og låger
 • Skuffer med fuldt udtræk
 • Materiale: Decor laminat
 • Farver: Eg, hvid, lysegrå, antracit eller sort
 • Caddyen fås også med finér fronter, eller med mix fronter, som fås i mange farvelakeringer. Se farvekortet i billedmaterialet, og notér den ønskede farve i bemærkningsfeltet ved bestilling.

  Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

  OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

  © NIVO-KontormøblerJive Caddy til storrumskontoret

  Sidder du med en kontorindretning og har brug for gode råd? Kontakt os for en uforpligtende rådgivning.

  Varenummer (SKU): N/A Kategori:
  Hurtig levering  – Dansk logistik
   Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
  Nemt at samle – kan også leveres monteret 
  Kvalitet med garanti
  EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
  Dansk virksomhed siden 1989

  Beskrivelse

  Opbevaring til den mobile arbejdsplads

  Jive Caddy har påmonteret hjul, så den er let at flytte rundt. Caddyen er velegnet til den mobile og fleksible arbejdsplads, hvor ikke alle medarbejdere har permanente arbejdsborde. Det kunne være kørende sælgere, konsulenter, medarbejdere der mest arbejder hjemmefra, eller i marken. Den er også velegnet til opbevaring af redskaber og mapper i mødelokalet, i undervisnings lokalet, i salgslokalet eller på lageret. I højden er der plads til 3 A4 mapper, og de store skuffer kan rumme hængemapper. Låger og skuffer fås med lås, og hvis det er et ønske, da kontakt os.

  Caddyen kan indrettes efter behov, med hylder i forskellige størrelser, med skuffer og låger, og med skråfag og pennebakke. Vi tilbyder her en Caddy med en hylde, et skab og tre skuffer. Desuden tilbyder vi skabet i fem farver. På farvekortet i billed materialet kan du se endnu flere farver, og du kan vælge én farve på korpus sammen med en anden farve på låger og fronter. Ønsker du at benytte dette farveudvalg, da notér farven i bemærkningsfeltet ved bestilling, og under valg af farve markeres “korpus farve: Andet” og “Frontfarve: Andet”. Er du i tvivl, eller ønsker du en anden indretning på caddyen (flere skuffer, låger mm.), da kontakt os venligst. Vi er klar til at hjælpe dig frem til det ønskede resultat.

  Ligeledes leveres skabet med standard alu greb, men det fås med grebsfri låger og skuffer. Notér i bemærkningsfeltet ved bestilling, hvis dette er et ønske.

  Denne Jive Caddy er i samme design som flere af vores kontormøbler, og du har derfor mulighed for at indrette dine lokaler i samme stil. Se for eksempel den enkle reol her, eller udtræksskabet her. Caddyen er designet efter reolerne, så mål, materialer og farver passer sammen.

  © NIVO-KontormøblerJive Caddy til storrumskontoret

  Du kunne også være interesseret i...