Klar Pronto gulvskærm

Fra 2.599,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Klar Pronto gulvskærm til smitte afskærmning er specielt velegnet til cafeer og restauranter. Den meget klare skærm falder så naturligt ind i omgivelserne, at det virker mere som en del af indretningen, end som en beskyttelses skærm, og den nedbryder lidt af distancen mellem mennesker.

Skærmen fås med eller uden hjul, og den fås helt klar eller røgfarvet.

  • Mål: 75 x 160 cm med hjul, ca. 150 høj uden hjul
  • Klar PETG/PC
  • Kan afsprittes

Skærmen er monteret i en ramme af pulverlakeret metal, så den også kan anvendes udendørs.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Klar Pronto gulvskærm gør værnemidler ære. Den er fremstillet i helt klart PETG plast materiale, som er slagfast og næsten mere klar end glas. Den fås også med en gennemsigtig røgfarvet skærm, som giver lidt mere intimitet ved bordene. Skærmen kan bruges både inde og ude, da den har en ramme af pulverlakeret stål.

Skærmen leveres samlet, lige klar til brug. Dog skal du selv montere hjul.

Denne skærm egner sig rigtig godt til cafeer og restauranter, hvor det kan være svært at holde afstand mellem bordene. Biblioteker, undervisnings lokaler, retssale, ja alle steder, hvor vi plejer at sidde tæt. Skærmen kan også opstilles mellem to arbejdsborde. Det flotte design, og den høje gennemsigtighed får skærmen til at virke, som om den er designet sil lokalet, og ikke som en sikkerheds foranstaltning.
Skærmen kan påmonteres hjul, som selvfølgelig gør den meget nemmere at flytte rundt. Skærmen uden hjul går helt ned til gulvet.

PETG er et slagfast og hårdført materiale, men det bliver nemt ridset. Brug derfor altid en blød klud til aftørring, eventuelt tilsat lidt sulfo. Brug aldrig skuresvamp eller slibemidler. Du bør heller ikke bruge kraftige opløsningsmidler, men skærmen tåler afspritning.

© NIVO-KontormøblerKlar Pronto gulvskærm

Du kunne også være interesseret i...