Kontorstol Monico OS252R

Ergonomisk kontorstol Monico med armlæn, håndbygget i Tyskland.

Denne vare er desværre udgået af vores sortiment. Se alternative produkter her.

De blanke detaljer er i poleret aluminium

  • God lændestøtte med net-tekstil, Easy-fit
  • Inkl. armlæn (kan afmonteres)
  • Vip i sæde og ryg
  • Sædedybderegulering
  • Justérbar vægtmodstand
  • Højde: 42 – 54 cm  (kan tilpasses alle)

Prøv den i vores 400 m² udstilling i Ishøj, dét giver tryghed !  Kontakt os først, så du ikke kører forgæves.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Varenummer (SKU): 217OS252RCHI Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Kontorstol Monico OS252R er en ergonomisk stol med komfortabel netryg. Så bliver du varm af at sidde i en almindelig kontorstol, vil denne give mere luft omkring ryggen, og samtidig tilpasser den sig nemt ryggens form, det kalder vi Easy-fit.

En ergonomisk kontorstol i god Tysk kvalitet, fremstillet af prisvindende Steifensand. Alt er håndbygget i Tyskland, og afprøvet inden stolen har forladt fabrikken.
Hjulene er også i tysk kvalitet, med bløde gummi baner, som fungerer godt på hårde gulve, samt på tæpper med kort luv, og naturligvis stoleunderlag. Faktisk er stole underlag i de fleste tilfælde overflødige med disse gummihjul.

Stolen er monteret med slidstærkt stof, og den har flere indstillings muligheder: Sædehøjde, Easy-fit rygstøtte, sædedybde, vippefunktion.

Flere muligheder

Stolens sæde og netryg er som standard i sort som lagervare, men det kan produceres i mange farver, så hvis du ønsker en kontorstol i en speciel farve eller tekstil, skal du bare kontakte os.
De viste armlæn kan afmonteres, uden det efterlader mærker eller lignende i stolen. De viste armlæn kan ikke højde justeres, men ønsker du armlæn, som du nemt kan indstille, skal du også blot kontakte os.
Der er mulighed for at få monteret forskellige højder af gaspatron på stolen.

Kontakt os direkte her:

Telefon: +45 43 52 18 55
Mail: salg@nivo-kontormobler.dk

Korrekt indstilling af din kontorstol:

OBS: Inden du bestiller vil det være en god ide at måle hvilken højde du sidder i, når du på andre stole kan nå gulvet. Det er højden ca. midt på sædet man regner med. Derudfra skal din kontorstol kunne gå min. 4 cm. længere ned og gerne 5 cm. højere op, så ligger højdejusteringen i det rigtige spænd. Vi kan altid tilpasse stolen til din højde, besøg vores udstilling hvor vi kan hjælpe dig direkte. En alternativ høj eller lav gaspatron til kontorstol, koster i tillæg til stolens pris kr.: 700,- ekskl. moms.

Læs mere om justering af kontorstolen her.

Der er mulighed for at afprøve kontorstolen i vores udstilling, samt få hjælp til indstillingen af stolen, inden du beslutter dig.