Kontorstol Monico OS976T

Denne vare er desværre udgået af vores sortiment her i webshoppen. Kontakt os venligst, eller klik her for at komme til DC Kontormøbler, hvor varen stadig findes.

Ergonomisk kontorstol Monico OS976T, håndbygget i Tyskland. Stolen har nakkestøtte og armlæn, og de blanke detaljer er udført i poleret aluminium. En rigtig komfortabel kontorstol.

 • Med nakkestøtte og god komfort
 • Inkl. armlæn (kan afmonteres)
 • Vip i sæde og ryg
 • Sædedybderegulering
 • Justérbar vægtmodstand
 • Højde: 42 – 54 cm. (Kan tilpasses alle)
 • Prøv dén i vores 400 M2 udstilling i Ishøj, dét giver tryghed !  Kontakt

  OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

  Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

  Varenummer (SKU): 217OS976TLÆ Kategori:
  Hurtig levering  – Dansk logistik
   Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
  Nemt at samle – kan også leveres monteret 
  Kvalitet med garanti
  EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
  Dansk virksomhed siden 1989

  Beskrivelse

  Elegant læder kontorstol

  Ergonomisk Monico kontorstol med integreret nakkestøtte og polstret i flot ægte læder. Alt er håndbygget i Tyskland og afprøvet, inden stolen forlader fabrikken.
  En ergonomisk kontorstol i god tysk kvalitet, fremstillet af prisvindende Steifensand, med flere indstillingsmuligheder. Monteret med semi-anilin læder, hvor du må påregne de naturlige vækstmærker, skrammer og ar, som huden er blevet udsat for, før garvningen.
  Hjulene er også i tysk kvalitet, med bløde baner, så du ikke nødvendigvis behøver stoleunderlag til hårde gulve. Hjulene fungerer godt på hårde gulve, samt tæpper med kort luv og naturligvis stoleunderlag.

  Mulighed for ændringer

  Stolens sæde og ryg er standard i sort ægte læder som lagervare, men kan produceres i stof også. Ønsker du en kontorstol i speciel farve eller tekstil, skal du bare kontakte os.

  De viste armlæn kan afmonteres, uden det efterlader mærker eller lignende i stolen. De viste armlæn kan ikke højdejusteres, men ønsker du armlæn, som du nemt kan indstille, skal du blot kontakte os.

  Som standard leveres stolen med 42 cm – 54 cm Der er mulighed for at få monteret forskellige højder af gaspatron på stolen, ønsker du dette bedes du kontakte os:

  Telefon: +45 43 52 18 55
  Mail: salg@nivo-kontormobler.dk

  Korrekt indstilling af din kontorstol:

  OBS: Inden du bestiller vil det være en god ide at måle hvilken højde du sidder i, når du på andre stole kan nå gulvet. Det er højden ca. midt på sædet man regner med. Derudfra skal din kontorstol kunne gå min. 4 cm. længere ned og gerne 5 cm. højere op, så ligger højdejusteringen i det rigtige spænd. Vi kan altid tilpasse stolen til din højde, besøg vores udstilling, hvor vi kan hjælpe dig direkte. En alternativ høj eller lav gaspatron til kontorstol, koster i tillæg til stolens pris kr.: 700,- ekskl. moms.

  Læs mere om justering af din kontorstol her.

  Der er mulighed for at afprøve kontorstolen i vores udstilling, samt få hjælp til indstillingen af stolen, inden du beslutter dig.