Kontrolboks til okin bord

1.298,00 DKK ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 2500,-

Kontrolboks til okin bord. Styreboksen kan bruges til deskline serien af både nye og gamle el-borde, hvor stik er firkantede.

Er du i tvivl, kan du kontakte os for nærmere rådgivning, om denne styreenhed er den rigtige til dit bord. Der medfølger ikke strømstik til hæve sænke bord styreboks, da du kan genbruge den du allerede har. Dog kan dette leveres som separat enhed, til kr.: 345,- ekstra. Skriv det blot i emnefeltet.

 • Høj udgangs effekt
 • 0,3 watt stand-by
 • Tilkobling af op til 4 enheder

 • Disse varer er på lager!

  OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

  Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

  © NIVO-KontormøblerKontrolboks til okin bord

  Kategori:
  Hurtig levering af lagervarer: 5-10 hverdage
  Nem fragt
  Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
  Kvalitet med garanti
  EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
  Dansk virksomhed siden 1989

  Beskrivelse

  Kontrolboks til okin bord, som måske kan hjælpe dig med at få dit hæve sænke bord til at fungere igen, da det oftest er styreboksen der går i stykker, og altså ikke motor benene, som mange tror. Du skal bruge vores fejlfindings guide for at undersøge, om det i virkeligheden er styreboksen den er gal med. Det kan vise sig, at det blot kræver en nulstilling af dit hæve sænke bord.

  Denne styre boks kan erstatte gamle styrebokse som eks. CBX-2-OK. Erstatter du en ældre styreboks, skal du også bruge et betjeningspanel, så du er sikker på at teknologien taler sammen. Kontakt os, hvis du er i tvivl, eller hvis du ikke synes, den ligner den styreboks, der sidder på dit hæve sænke bord.

  Husk når du udskifter kontrolboks på okin bord, skal bordet nulstilles. Kør bordet helt i bund, slip ned-knappen. Tryk og hold inde på ned-knappen i min. 10 sekunder. Bordet kører op / ned og nulstiller derefter sig selv og er klar til brug igen.

  Du kunne også være interesseret i...