Kontrolboks og panel til Okin bord

Denne vare er desværre udgået af vores sortiment. Kontakt os for andre muligheder.

Kontrolboks og panel til Okin bord. Styreboksen kan bruges til Deskline serien af både nye og gamle el-borde, hvor stikket er firkantet. Erstatter du en ældre styreboks, som for eksempel CBX-2-OK, skal du også bruge et betjeningspanel, så du er sikker på at teknologien taler sammen.

Er du i tvivl, kan du kontakte os for nærmere rådgivning, om denne styreenhed er den rigtige til dit bord. Der medfølger ikke strømstik til hæve sænke bord styreboks, da du kan genbruge den du allerede har. Ellers kan du købe et nyt kabel her.

  • Høj udgangs effekt
  • 0,3 watt stand-by
  • Tilkobling af op til 3 enheder eller motorben

 

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

© NIVO-KontormøblerKontrolboks og panel til Okin bord

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Kontrolboks til Okin bord, samt kontrolpanel, som måske kan hjælpe dig med at få dit hæve sænke bord til at fungere igen, da det oftest er styreboksen der går i stykker, og altså ikke motor benene, som mange tror. Du skal bruge vores fejlfindings guide for at undersøge, om det i virkeligheden er styreboksen den er gal med. Det kan vise sig, at det blot kræver en nulstilling af dit hæve sænke bord.

Denne styre boks kan erstatte gamle styrebokse som eks. CBX-2-OK. Erstatter du en ældre styreboks, skal du også bruge et betjeningspanel, så du er sikker på at teknologien taler sammen. Kontakt os, hvis du er i tvivl, eller hvis du ikke synes, den ligner den styreboks, der sidder på dit hæve sænke bord.

Husk når du udskifter kontrolboks på okin bord, skal bordet nulstilles. Kør bordet helt i bund, slip ned-knappen. Tryk og hold inde på ned-knappen i min. 10 sekunder. Bordet kører op / ned og nulstiller derefter sig selv og er klar til brug igen.

Det skal du bruge for at skifte panelet:

En skruemaskine med den bits, stjerne eller torx kærv, der passer til selve betjeningspanelet. Kablerne er sandsynligvis fastgjort under bordpladen med clips, der sidder rigtig godt fast i bordpladen. Disse trækkes nemmest ud med en skævbider eller anden knibetang. For ikke at udsætte kablet for skader vil det være en fordel, hvis du placerer det på samme måde. Undgå også at trække i kablet, knække eller klemme det for at få det på plads. Det beskadiger kablet, og disse skader er ikke dækket af garantien.

Bemærk, kabler der er blotlagte til kobbertråden skal behandles med varsomhed, selvom strømmen mellem styreboks og betjeningsknapper er lavvolt. Kontakt derfor en kyndig møbelmontør, som er vant til disse opgaver. Det kan ofte svare sig at betale for en reparation, da du dermed får garanti for, at opgaven er løst korrekt. Vi hjælper gerne, efter nærmere aftale og pris. Kontakt os her.

Du kunne også være interesseret i...