Laminat rens, 250 ml.

298,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Laminatrens, 250 ml. er beregnet til at rengøre alle laminat overflader, så de holder sig pæne i lang tid, og beskytter mod snavs og fedtede fingre. Laminatrens leveres med en fiberklud og en melamin svamp.
Mange pletter kan fjernes fra laminat med laminatrens. Vi anbefaler altid, at du prøver dig frem på et lille område, til at starte med. Mindre overflade-ridser i nano-laminat kan fjernes ved at spraye midlet på og derefter ”slibe” med melaminsvampen i cirkler.

Herunder kan du læse en vejledning i, hvordan du bruger midlet, men husk at bruge din sunde fornuft, og hav respekt for din sikkerhed og de møbler, du vedligeholder.

Denne vare er på lager til hurtig levering!

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Laminat – vedligeholdelse af laminat på møbler.

Laminat rens er et grundrense middel. Nærmere info fremgår af flasken. Arbejdshandsker og åndedrætsværn anbefales.

Laminatrens sprayes ud over overfladen, ufortyndet. Fugt melamin svampen og fordel midlet over hele overfladen. Lad det virke 1 minut. Undgå at midlet kommer i kontakt med aluminium.
Afvask grundigt med en mikrofiber klud opvredet i rent, lunkent vand. Bemærk! Det er vigtigt, at al rensemidlet vaskes bort. Tør efter med en tør klud.
Laminaten bør være helt ren nu, men i enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at give overfladen en gang mere.

Den daglige rengøring.

Overfladen tørres bedst af med en hårdt opvredet mikrofiber klud, evt. tilsat lidt universal rengørings middel. Undgå sulfo, da det kan efterlade en hinde på overfladen.
Evt. rande eller pletter kan forsøges fjernet ved at spraye laminatrens direkte på pletten, som derefter vaskes helt af og tørres efter med en tør klud.

Rande / pletter fremtræder ofte tydeligt i forbindelse med aftørring. Når overfladen tørrer op igen, vil langt de fleste være forsvundet.

Bemærk! Melamin svampe bør ikke anvendes til højglans, da glansen vil forsvinde.

Bemærk, DC Kontormøbler påtager sig intet ansvar for brugen af laminatrens, ligesom vi anbefaler altid at prøve-behandle på et lille område, inden hele fladen behandles. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os her

© NIVO-KontormøblerLaminatrens, 250 ml.

Du kunne også være interesseret i...