Beskyttelsesskærm Light Window

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Denne vare er desværre udgået af vores sortiment. Kontakt os venligst.

Beskyttelsesskærm Light Window er en bordskærm, fremstillet af PMMA akryl. Skærmen egner sig specielt til opstilling på cafe og restaurant borde, idet den lever op til myndighedernes anbefalinger om afskærmning, og alligevel føler man sig ikke isoleret. På grund af materialets store gennemsigtighed – skærmen er mere klar end glas – har man stadig god visuel kontakt med sin ledsager.
Slagstyrken er 5 – 8 gange højere end glas.

Tykkelse: 4 mm

Let at flytte rundt, stor slagfasthed. Kan anvendes udendørs.

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på smitteskærme.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Kategori:
Hurtig levering af lagervarer: 5-10 hverdage
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Løsningen på Hold Afstand problemerne

Beskyttelsesskærm Light Window er en fantastisk løsning på “Hold afstand” problemerne, specielt på cafeer og restauranter. Beskyttelsesskærmen kan dog også bruges på kontorer og kantineborde, eller mødeborde.
Light window er fremstillet i det helt klare PMMA materiale. Derfor får man ikke følelsen af at sidde helt isoleret og tale til en væg, da man kan holde stor visuel kontakt med sine ledsagere – og omgivelserne. Light window skærmen er nem at holde ren, og den tåler temperaturer fra -40 og op til 80°C. Skærmen er lige til at flytte rundt med, og den kan placeres, hvor der er brug for den.
Når skærmen ikke er i brug, tager den ikke meget plads op, og man kan opbevare skærmene tæt op ad hinanden, hvorved de optager et minimum af plads.

Mere klar end glas

Light window er fremstillet i PMMA, som er et bedre og stærkere materiale end plexi-glas. PMMA er et materiale, som vejer mindre end glas, men som er lige så klart, faktisk mere end glas. Det bliver ikke påvirket af solens stråler, som ellers har en tendens til at gøre plexi-glas gulligt med tiden.
Temperatur tolerancen betyder, at skærmen også kan stå udendørs om vinteren, igen uden at optage misfarvninger fra dagslyset.
Rengøring af skærmen bør ske med en blød klud, tilsat enten akryl-rens eller en let sulfo opløsning. Skærmen tåler ikke benzin eller fortynder. Skærmen er, trods materialets styrke, stadig modtagelig for ridser, hvorfor man for eksempel ikke bør rense den med skuresvamp.

Dit eget design

Sæt dit eget præg på Light window, for eksempel i form af et klister mærke, eller ved at få indgraveret firmaets logo. Skærmen tåler også grafisk tryk, så lad fantasien få frit spil.
Skærmen fås i flere udformninger, og bortset fra den store skærm på 76 x 65 cm, har de alle et udvekslings- eller betjenings vindue nederst. Desuden fås skærmene med eller uden udskæring til den populære Poldina lampe.