Lille Matting hæve-sænkebord

Fra 3.669,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Lille Matting hæve-sænkebord med manuel højde justering. Vælg mellem tre bordplader, med matchende stel. Matchende stol kan tilkøbes.

Det nemme lille bord, til din hjemmearbejdsplads – trykpåvirket ved en simpel gasfjeder, hold håndtaget inde og bordet justeres i højden.

Disse borde er på lager!

  • Bordplade: D62 x B96 cm
  • Højde justering fra 73 – 117 cm
  • Bordplade: Grå eller hvid laminat eller sort træstruktur laminat
  • Stelfarve: Sort, hvid eller grå
  • Vægt 26 kg
  • Mål mellem bordben, 79 cm.
  • StandUp Choice stol:
   • Mål: B51 x D43 x H87-92 cm
   • Siddehøjde i 4 niveauer
   • Siddehøjde: 63, 68,73 og 78 cm
   • Sædemål: B46 x D16 cm
   • Stelfarve: Sort, hvid eller grå
   • Hynde: B42,5 x D 16 cm
   • Fyld: 100% polyester samt skum
   • Farve: Grå Ecolabel, Sand uld, brun eller sort læder

Som standard leveres bordet med bordplade og stel i samme farve. Du kan også få dem kombineret, her skal du blot kontakte os.

 

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerLille Matting hæve-sænkebord, Hvidt

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Lille hæve-sænkebord til dit hjemmekontor

Det lille Matting hæve-sænkebord, der er perfekt til dit hjemmekontor. Her er der ikke brug for strøm til bordet, eller lange kabler over gulvet. Derfor kan du stille bordet præcist hvor du har lyst til, ved vinduet i stuen, i soveværelset eller måske endda på terrassen. Bordet betjenes nemt ved det lille håndtag i højre side, hvor en gasfjeder gør det nemt at højdejustere dit arbejdsbord.

Det lille hæve-sænkebord er også velegnet til lektie læsning. Det fylder ikke meget, og optager derfor ikke meget plads på teenage værelset.

På kontorer, hvor medarbejderne har deres faste pladser, stilles der ikke krav om hæve-sænkeborde. Er det derimod et bord, der benyttes af forskellige personer, er det et krav, at bordet kan justeres i højden. Her er det lille bord en rigtig god løsning. Det kunne for eksempel dreje sig om en kontrol- eller registrerings-plads, eller det kunne være i et salgs lokale eller på en messe stand.

Bordets stel leveres i en farve, der matcher bordpladen, det vil sige grå, hvid eller sort – lakeret i pulverlak, som er meget slidstærkt.

Matting kan også levere en stol, der passer til bordet. Som et ekstra plus kan disse stole stables, og det er muligt at tilkøbe hynder til stolene. Disse fås i polyester, uld eller læder. Det er bevist, at det er nemmere at fokusere, hvis man står op til møder. Det samme gør sig gældende for undervisning. Stolene her har et smalt sæde, som også kan fungere som støtte, når man står op. Sædet kan vippe frem og tilbage, hvilket giver mere bevægelse i kroppen, også når man sidder.

De skjulte fordele

Vidste du, at hvis du står op og arbejder tre timer per arbejdsdag i løbet af en måned, så svarer det til at løbe et marathon løb i forbrændte kalorier? Det er da værd at tænke over. Kroppen går i hvilestilling, når du sidder ned. Musklerne bliver ikke rørt, og du kan mærke, du har siddet i samme stilling i flere timer. Kroppen har rigtig godt af at skifte til stående stilling en gang imellem. Du får måske ondt i benene eller fødderne, men så sænker du bare bordet igen. Gør det gerne flere gange om dagen.

Se bordets funktioner her https://www.youtube.com/watch?v=BKw52IKln-I&feature=emb_logo

 

Du kunne også være interesseret i...