Lille Oliven

2.099,00 kr. ekskl. moms

Lille Oliven, et lille kunstigt træ, der imponerer med sin fuldstændig realistiske fremtoning. Dette kunstige oliventræ er skabt med omhyggelig opmærksomhed på detaljer for at opnå en autentisk æstetik, hvilket gør det til et overbevisende valg for dem, der ønsker den naturlige skønhed af et oliventræ uden de sædvanlige plejeudfordringer.
Træet kan stå alene i en potte, hvilket giver det mulighed for at fungere som en selvstændig dekoration, der kan placeres overalt i dine lokaler. Alternativt kan det let integreres med andre større eller mindre planter i en plantekasse eller et plante arrangement.
Oliventræet fås også i en højde af 160 cm, endda med sorte oliven på.

 • Højde: 100 cm

Naturtro kunstige planter kræver ingen pasning eller vanding. De er allergivenlige. Og så er de nemme at flytte.
I plantekasser ol. kan f.eks. emballagen fra planten anvendes som fyld. Lecasten, flis eller dekorationssten dækker bundfyldet.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerLille Oliven

Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Du kunne også være interesseret i...

 • Billede af Oliventræ, et kunstigt træ, der ser helt ægte ud. Træet har endda oliven frugter - de kan dog ikke spises! Kunstige planter og træer tilfører lokalerne en behagelig atmosfære, som øger arbejdsindsatsen.

  Oliventræ

  2.899,00 kr. ekskl. moms
  Tilføj til kurv
 • Billede af Lille Eukalyptus, en kunstig plante, som ser helt naturtro ud. Kan stå alene, men den er også velegnet sammen med andre planter i store plantekasser o.l.

  Lille Eukalyptus

  799,00 kr. ekskl. moms
  Tilføj til kurv
 • Billede af Violfigentræ, et kunstigt træ, der er velegnet til specielt de store lokaler med højt til loftet. Træet kan plantes alene i store potter, eller den kan sammensættes med mindre og mellemstore planter i plantekasser.

  Violfigentræ

  1.449,00 kr. ekskl. moms
  Tilføj til kurv