Tilbud

Re-Sale hæve sænkeborde

Fra 2.500,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se valgmuligheder længere nede.

Re-Sale hæve sænkeborde af god kvalitet. Bordene har mindre fejl på kant profilen, og de er taget retur efter at have været lejet ud. Bordpladerne, som er i lys grå laminat, er nu monterede på helt nye sorte eller alu farvede stel. Søjlerne har et gennemprøvet og stabilt hæve/sænke system. Det er kvalitetsborde, med små skønheds fejl.

  • Mål: 80 x 100 cm
  • Stel: Sort eller alu
  • Bordplade: Lys grå laminat
  • Højdevandring: 70 – 120 cm

 

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på hæve sænkeborde.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerRe-Sale hæve sænkeborde

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

© NIVO-KontormøblerRe-Sale hæve sænkeborde

Billige højdejusterbare skriveborde

Re-Sale hæve sænkeborde med mindre fejl på bordpladens kant profil, men kan du leve med det, så får du til gengæld et billigt kvalitetsbord. Stellet har to stabile søjler, der hver er forsynet med en stabil og gennemtestet motor, som betjener hæve sænke funktionen. Dette system er i top kvalitet, og det er værd at investere i, til du finder den helt rigtige bordplade. Det er nemlig forholdsvist nemt at udskifte bordpladen. Det gælder også, hvis du senere har brug for en mindre eller en større bordplade.

Disse borde har søjler i sort eller alu, mens pladerne er lys grå laminat. Skulle du ønske andre farver og kvaliteter, kan du finde dem her blandt vores andre hæve sænkeborde.

Ønsker du at læse mere om, hvordan du finder det rigtige hæve sænkebord, kan du følge dette link. Her har vi opstillet nogle punkter, som måske kan hjælpe dig på vej. Ellers er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.