Sideskærm til Pronto smitteafskærmning

Denne vare er desværre udgået af produktion. Kontakt os venligst.

Sideskærm til Pronto smitteafskærmning så du kan afskærme mere effektivt. Skærmen er beregnet til netop dette produkt, og det kobles på smitteafskærmningen ved hjælp af et beslag, som medfølger.

Sideskærmen er udført i PETG plast, som er helt glasklar, og som tåler at blive renset med sprit.

Støtter på en sort pulverlakeret fod.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: Bestilling til virksomhed (B2B) eller EAN – så kontakt os !

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): 162SIDE Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Afskærmning til alle sider

Sideskærm til Pronto smitteafskærmning, som hurtigt monteres på en anden skærm. Den meget klare skærm gør, at man ikke føler sig isoleret på arbejdspladsen eller i undervisningslokalet, selvom man skal være adskilt af en skærm. Flere personer kan sidde sammen ved samme bord, hvor hver enkelt plads kan være sikret på tre sider.

Skærmen er velegnet til opstilling alle steder, hvor det ellers er vanskeligt at overholde de to meters afstand. Skærmen er fødevare godkendt, så den også kan anvendes i køkken eller kantine.

Skærmen har påmonteret en fod i sort pulverlakeret stål, samme som koblingsbeslaget. Skærmen er 4 mm tyk i et meget slagfast materiale.

En rigtig god udvidelse til Corona skærmen som ses her.

Vedligehold

Skærmen er udført i PETG plast, som tåler rengøring med sprit. For at undgå ridser bør du altid benytte en blød klud. Vær opmærksom på, at skærmen i løbet af 1 – 2 år kan antage en gullig farve, især hvis den udsættes for meget direkte sollys. For lettere rengøring bruges varmt vand tilsat lidt sulfo. Brug aldrig stærke rengørings midler med slibemidler i, eller skure svampe.

Følger Erhvervsministeriets anbefalinger

Smitte afskærmningen lever op til Erhvervs- og sundheds ministeriets retningslinjer for, hvordan man sikrer mod smitte på arbejdspladser, og hvor man ikke kan undgå ansigt til ansigt kontakt. Den fysiske barriere beskytter både kunder og personale. Når skærmen er så klar som denne, bemærker man næsten ikke barrieren.

Du kunne også være interesseret i...