Små sorterings spande

Fra 2.099,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Små sorterings spande er en serie spande i skæve vinkler, og låg med forskellige symboler, alt efter, hvad man vil bruge dem til. Disse spande fås med beslag, så de kan opsættes på væggen. Spandene er velegnede til affalds sortering på kontoret eller i kantinen, eller til placering under skrivebordet.

  • Mål: B25 x D24,5 x H35,5 cm
  • Rummer 10 liter
  • Spand: Pulverlakeret stål
  • Låg: MDF i hvid eller antracit, medfølger
  • Spand: Hvid, varm grå eller antracit som standard farver
  • Spand: Andre farver mod mindre merpris
  • Flere symboler at vælge mellem
  • Vægophæng til lille spand
  • Click-system til at holde spandene sammen

Ønsker du en anden farve end standard farven, da skal du vælge “anden farve”, og derefter notere farven i bemærkningsfeltet ved bestilling. Farverne kan ses i billedgalleriet. Her finder du også symboler til spandene, som du ligeledes noterer i bemærkningsfeltet.
Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerSmå sorterings spande

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

© NIVO-KontormøblerSmå sorterings spande

Hold orden i kilde sorteringen

Små sorterings spande med store låg åbninger, og med printede symboler efter affalds type. Spandene kan sættes sammen, eller de kan ophænges på væggen, en eller to sammen. Spandene egner sig godt til kontoret eller den lille frokoststue, og de friske farver liver op, samtidig med, der kommer orden i affalds sorteringen. Med de nye regler om ti sorterings typer kan der nemt opstå forvirring, men med disse spande er man hjulpet godt på vej.

Spandene er hovedsageligt udført i genbrugs materialer, og alle materialer kan genbruges. Farverne er en pulver lakering, som er miljøvenlig, uden opløsnings midler. Selve rammen er i stålplader, mens låget er MDF træ, og bunden består af genbrugs plast.

Hvis du ønsker spande til opsætning på væggen, skal du vælge, om de skal vende mod højre eller mod venstre. Der følger beslag med til spandene til opsætning på væggen.

Disse spande fås også i en størrelse, der kan rumme 70 l, og de kan ses her.

Symbolerne, som er påtrykt lågene, er følgende: Organisk, restaffald, papir, metal, plastik og retur flasker/dåser. Du kan se symbolerne i billedgalleriet. og ved bestilling noterer du det/de ønskede symboler i bemærkningsfeltet. Kontakt os venligst, hvis du ønsker andre symboler, så finder vi ud af det.

Du kunne også være interesseret i...