Sorterings moduler

Fra 5.679,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Sorterings moduler, som kan sammensættes helt efter behov. Modulerne omfatter beholdere med skarpe hjørner, beholdere med afrundede hjørner og beholdere med halvrunde sider. Sammen med udvalget af farver kan du sammensætte et sorterings miljø, der passer til indretningen af lokalet.

 • B36 x D36 x H70 cm
 • Spande: 20% genanvendt stål, pulverlakeret
 • Inderspande: 90% genanvendt ABS plast
 • Låg: Pladestål, pulverlakeret
 • Rummer 62 – 68 l, afhængigt af spandens form
 • Klar label med symbol i hvid eller antracit
 • 12 forskellige labels
 • 3 låg-huller at vælge mellem
 • Standard farver: Hvid, varm grå eller antracit
 • 8 farver mod merpris
 • Justerbare fødder som standard
 • Beholdere kan kobles sammen

Ønsker du en anden farve end standard farven, da skal du vælge “anden farve”, og derefter notere farven i bemærkningsfeltet ved bestilling. Farverne kan ses i billedgalleriet. Her finder du også symboler til spandene, som du ligeledes noterer i bemærkningsfeltet.
Beholderne fås også med hjul eller med høje ben. Kontakt os for at høre nærmere.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Sidder du med en kontorindretning og har brug for gode råd? Kontakt os for en uforpligtende rådgivning.

© NIVO-KontormøblerSorterings moduler

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Alsidigt sorteringssystem

Sorterings moduler, der giver en fleksibel og skræddersyet løsning til at opfylde behovet for kildesortering. Disse moduler kan sammensættes efter dine præferencer og omfatter beholdere med forskellige hjørnetyper for at imødekomme diverse krav.

Beholderne fås i tre former, så du kan sammensætte dem, så de passer ind. Der er spande med skarpe hjørner til placering i midten, spande med et afrundet hjørne til placering ved siden af, eller med en halvrund cirkel til placering for enden af en række beholdere.
Se planen med forslag til sammenstillinger i billed galleriet.

Dimensionerne på B36 x D36 x H70 cm gør disse sorteringsmoduler alsidige og nemme at integrere i forskellige rum. Spandene er konstrueret af 20% genanvendt stål og er pulverlakeret for at sikre holdbarhed og lang levetid. Inder-spandene er lavet af 90% genanvendt ABS plast, så de yderligere bidrager til bæredygtigheden i produktet.

Lågene, der anvendes, er lavet af pulverlakeret pladestål og sikrer en lugttæt lukning af spandene. Lågene fås med fire forskellige udskæringer til indkast af affald, Denne sorteringsløsning rummer mellem 62 og 68 liter, afhængigt af den valgte spands form.
Det er også muligt at få låg, der dækker hullet, ligesom det er muligt at få en indsats til inder-beholderen, som hæver bunden og giver afløb for væsker. Kontakt os for at høre nærmere.

For at gøre sorteringsprocessen mere intuitiv og brugervenlig, leveres hvert modul med en klar label, der indeholder et hvidt eller antracit symbol. Der er et imponerende udvalg af 12 forskellige labels, og beholderne har 11 farver at vælge imellem, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dit sorteringsmiljø, så det passer perfekt til lokalets indretning. Dette gør ikke kun affaldssortering mere effektivt, men tilføjer også en stilfuld dimension på vej mod et bedre miljø.

© NIVO-KontormøblerSorterings moduler