Stander til håndsprit

Fra 1.169,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Stander til håndsprit, som kan justeres, så den passer til de fleste flasker.

Standeren fås i to versioner: En stander med en holder, der kan justeres, og en stander der passer til de fleste dispensere af mærkerne Purell og Tork. Til den justerbare stander medfølger en holder.

Det er også muligt at tilkøbe en ekstra holder, eller en plade til en ekstra dispenser, som for eksempel kan monteres i børnehøjde, eller i en mere praktisk højde for kørestols brugere.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Stander til håndsprit – Pas på hinanden

Stander til håndsprit er udført i sortlakeret stål, og den kan justeres til de fleste desinfektions beholdere. Det ser bedre ud, end de løsninger med tape og andre forhåndenværende materialer, der ses overalt i øjeblikket. Nogle steder skal man endda lede efter disse beholdere.
Vi kan lige så godt vænne os til, at håndspritten er blevet en del af hverdagen, og derfor bør den have sin egen varige plads i butikker og offentlige bygninger. Også på din arbejdsplads. Holderen her er diskret, men pæn, og den kan udvides med holdere efter behov.
Standeren til montering af dispensere fra Tork eller Purell har en monterings plade, hvor dispenseren er lige til at skrue fast. Det er muligt at montere en ekstra holder til andre flasker, eller en plade til endnu en dispenser i børne- eller kørestols højde.

Flaskehylden kan justeres i højden fra 33 cm til 86 cm. Selve standeren er 126,5 cm høj, monteret på en 40 x 40 cm fod. Selve hylden er 10 x 9 cm. Skal standeren stå permanent, kan man eventuelt fastmontere den i gulvet. Det vil dog nok kræve faglig hjælp.

Som ekstra tilbehør fås en ekstra holder, som kan anbringes i barne højde, eller i en mere tilgængelig højde for kørestols brugere. Den er meget nem at montere og justere ved hjælp af en umbraco nøgle. Ligeledes er det muligt at tilkøbe en ekstra plade til montering af en dispenser. Stander til håndsprit er en nem og billig løsning, så du undgår desinfektions beholdere, der står alle mulige steder, eller som forsvinder.

Sæt en påmindelse på standeren ved hjælp af en ramme, der passer til A4 dokumenter. Fås som ekstra udstyr.

Det er også muligt at tilkøbe en holder til æsker med mundbind, lige til at montere på standeren. Det er nok mest egnet til virksomheder, der deler mundbind ud til kunder eller medarbejdere.

Du kunne også være interesseret i...