Stoleunderlag med mængderabat

Fra 420,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Bemærk! Dette produkt kan ikke bøjes. Leveres i stor, flad pakke.

Stoleunderlag med mængderabat. Skal du bruge flere stole underlag, kan det betale sig at bestille dem her. Vi giver rabat i tre intervaller.

Hvis du gerne vil beskytte overfladen på for eksempel dit trægulv, er det en god ide med et stoleunderlag. Kraftig kvalitet til alle gulve, selv med mindre ujævnheder. Har du et nyt tæppe som du gerne vil beskytte, eller kører din kontorstol trægt ved skrivebordet på grund af tæppet, så skal du vælge et stoleunderlag med pigge.

  • Materialer: 100% genanvendt PET
  • PVC-fri
  • Mål:
  • 100 x 120 cm
  • 120 x 150 cm
  • 120 x 200 cm
  • Tykkelse: 1,8 mm

Vi giver mængde rabat i tre intervaller:

  • 10 – 20 stk.
  • 21 – 40 stk.
  • 41 –

Skal du bruge mindre end 10 underlag, da se enkeltprisen her.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

© NIVO-KontormøblerStoleunderlag med mængderabat

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering af lagervarer: 5-10 hverdage
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Undgå ridsede gulve

Stoleunderlag med mængderabat. Stoleunderlag tjener to formål: Det får kontor stolen til at køre nemmere på gulvet, og det skåner gulvet, som nemt bliver ridset, får slidt lakken af og bliver ødelagt. Tæpper vil også hurtigt få slidte baner. Du kan også bruge underlaget ved håndsprit standeren, hvor der nemt kan komme skjolder på gulvet, eller ved kaffemaskinen. Stoleunderlaget her er i klar PET, så man vil stadig fornemme gulvet eller tæppet nedenunder. Hvert underlag er fremstillet af min. 60 halvliters PET flasker.

Stoleunderlaget her kan bruges til kontorstol hjul både med bløde og med hårde baner. Dette stole underlag er ekstra solidt, og det kan derfor, på grund af det kraftige materiale, anbefales til alle typer hårde gulve, og samtidig også til tæpper af meget tæt vævning, for eksempel filt.

Hvis du har fliser eller klinkegulv, eller meget skæve gulve, anbefaler vi, at du kontakter os først for yderligere rådgivning. Det er i nogle enkle, særlige tilfælde ikke muligt at skåne et meget skævt gulv med et stoleunderlag.

Med eller uden pigge?

Til klinkegulve, trægulve, andre faste gulve eller tætvævede tæpper anbefales stole underlaget uden pigge.
Til gulve belagt med tykke tæpper anbefaler vi stole underlaget med pigge på undersiden. Piggene er 6 mm. lange, så hvis du har et meget tætvævet tæppe, skal du være sikker på, at piggene kan trænge ned igennem luven, da det ellers vil hvile kun på piggene, og dermed holder dit underlag ikke ret længe.

Det anbefales ikke at bruge stoleunderlag til ekstra tykke tæpper. Gulvtæppets tykkelse må maksimalt være det dobbelt af piggenes længde.

© NIVO-KontormøblerStoleunderlag med mængderabat

Du kunne også være interesseret i...