Stumtjener Coat

Fra 3.999,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Stumtjener Coat er en enkel dansk designet stumtjener, meget stabil, selv med flere jakker på. Udført i flot massivt træ. Den har 6 knager, hver med udskæring til en bøjle. Rundstokke samlet med en ring af enten messing, aluminium eller sort pulverlakeret stål.

  • Mål:
  • diameter udfoldet: 46 cm
  • Højde udfoldet: 165 cm
  • Vægt: 4,5 kg
  • Stokke:
  • Hvid olieret ask
  • Sort lakeret ask
  • Ring: sort anodiseret eller poleret aluminium

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

© NIVO-KontormøblerStumtjener Coat

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Enkelt design

Stumtjener Coat er enkel men sjov i designet, og den blev netop designet som en hyldest til dansk enkelthed og humor. Den består af 6 rundstokke, som holdes samlet af en metalring. I toppen af rundstokkene er et hak, som er velegnet for eksempel til en bøjle, og hakket kan vende indad eller udad, alt efter behov. Stumtjeneren er lige til at folde sammen og stille væk, når det ikke er i brug, og lige så let at tage frem igen. Sammenfoldet fylder den kun en diameter på 20 cm og en højde på ca. 175 cm.

Stumtjener Coat er et flot og anderledes design til entreen. En stumtjener som denne er i mange tilfælde den bedste løsning til dine gæsters tøj. Men samtidig er det også en god, stabil og flot løsning, så ikke tøjet havner på gulvet, eller ganske enkelt at stumtjeneren vælter med det hele. Sammenfoldet kan stumtjeneren gemmes væk i et skab, når den ikke skal bruges.

En stumtjener må også gerne se flot ud, og kvaliteten i denne stander er helt i top, så du bliver bestemt ikke skuffet.

Vedligeholdelse

Ringene tørres med en klud opvredet i lunkent vand. Det samme kan gøres med træet. Træet er behandlet med naturlig olie. Yderligere oliebehandling vil modvirke udtørring, derfor anbefaler vi regelmæssig oliebehandling. Den sorte stumtjener er bejdset og lakeret, og den behøver ikke yderligere behandling.

Du kunne også være interesseret i...