Træningsmåtte til kontor, pladsbesparende.

799,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Træningsmåtte eller yogamåtte i kork, med skridsikker bagside. En nem måtte til træning på kontoret, eller hvor den ikke må fylde meget.
Oversiden er ægte natur-kork, som er behageligt at ligge på, selvom det er en relativ tynd træningsmåtte. Sammenrullet fylder den ca. Ø10-12 cm.

Disse møbler er på lager!

 • Mål: 183 x 61 cm
 • Materialer: Natur Kork og NBR gummi
 • Vægt: 2,3 kg

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Varenummer (SKU): 289_1 Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Træningsmåtte velegnet til arbejdspladsen, såvel som til hjemmet. På mange arbejdspladser har medarbejderne brug for en nem løsning til at udføre ryg eller nakke øvelser, midt i kontoret – uden at ligge direkte på gulvet. Eller i andre situationer, hvor det måske er et helt trænings-hold i virksomheden, der skal bruge gode underlag. Nu kan vi tilbyde en trænings måtte, eller yogamåtte, som er skridsikker, og med en behagelig overside af natur-kork. På grund af den kompakte tykkelse på kun 3 mm fylder trænings måtten ikke meget på kontoret, når den er rullet sammen. Naturgummi vejer noget, men det gør måtten mere stabil al benytte.

Måtten rengøres med vand, hvorefter måtten lufttørres. Brugt med omsorg vil måtten slides organisk med tiden, men inden da kan du nå at have rigtig meget glæde af den.

© NIVO-KontormøblerTræningsmåtte til kontor, pladsbesparende

Du kunne også være interesseret i...

 • Billede af StandUp Hanger sæt med stander, balancebræt og stå-måtter. Vælg mellem 4 sæt, som alle gør det mere behageligt at stå op til arbejdet.

  StandUp Hanger sæt

  Fra 7.159,00 kr. ekskl. moms
  Vælg muligheder
 • Billede af Balancebold til kontoret holder din krop i bevægelse, mens du arbejder. Behagelig polstring, praktisk ring i bunden holder bolden på plads.

  Balancebold til kontoret, diameter Ø65 cm

  1.699,00 kr. ekskl. moms
  Tilføj til kurv
 • Billede af Balancebræt til arbejdspladsen. Træd op på vippebrættet og begynd din træning ved skrivebordet. Undersiden er skridsikker og gummibeklædt.

  Balancebræt til arbejdspladsen

  1.175,00 kr. ekskl. moms
  Tilføj til kurv