Om NIVO Kontormøbler

NIVO Kontormøbler er en kvalitetsbevidst webshop, der fungerer som underafdeling til DC Kontormøbler; et unikt  med 700 m2 lager, kontor og hjælpsom kundeservice. Vi har mere end 30 års erfaring.

Vi lover:

  • Hurtige svartider
  • Fagligt uddannet personale, der hjælper dig med en tryg købsoplevelse
  • Ordentlig kvalitet, udvalgt af fagfolk
  • Møbler af høj kvalitet til en rimelig pris

Du skal ikke bruge unødig tid på at finde det rigtige produkt, der løser opgaven. Find den rigtige størrelse og variant, så er du bare nogle få klik fra en nem købsoplevelse, og varen leveres direkte til dig.

Billede af NIVO kontormøbler personale

  • Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-
  • Op til 5 års garanti

Danske produkter først og fremmest

Miljø og tillid til din leverandør

Vores møbler er fortrinsvist danske (ca. 80 %) og du handler derfor så lokalt som muligt, indenfor den varegruppe du har valgt.

Nogle produkter fremstilles slet ikke i Danmark og derfor anvender vi udvalgte skandinaviske eller europæiske leverandører, da det både giver en høj kvalitet, til en rimelig pris og hvor vi bedre kan følge processen undervejs, samt købe de varer ind som løbende bliver solgt.

Derfor vil du sjældent opleve restpartier og knaldtilbud hos os, da vi fra starten har skåret ind til benet. De fleste af vores leverandører har vi handlet med i årtier, hvilket gør, at vi kender dem der tegner fabrikkerne og har et stort kendskab til selve produktionen.

Ved netop at anvende førnævnte praksis, er produktionen underlagt gennemarbejdede nationale og EU-mæssige regler og miljøkrav, som naturligvis overholdes. Ønsker du at vide mere specifikt omkring hvordan møblerne er produceret og certificeret, bedes du kontakte os.

Herudover arbejder vi målrettet på, at vores kunder har mulighed for at købe en ordentlig vare – og den rigtige vare – første gang. Det er den korteste vej til et bedre miljø.

Vi går således langt for at sortere alle de billige kontormøbler i dårlig kvalitet fra. Din tillid er vigtigt for os, og noget vi skal gøre os fortjent til hver dag.

Har du brug for mere?

Uanset om du er arkitekt, indkøber eller privatperson er du velkommen hos NIVO Kontormøbler.
Skulle du få brug for mere specificeret hjælp og rådgivning, kan vi også tilbyde dig at handle med vores moderselskab, DC Kontormøbler, for et endnu bredere sortiment.

Montering eller saml-selv?

Når du handler I vores webshop leveres varerne usamlet, eller delvis usamlet. Det afhænger af den enkelte vare. Du skal dog forvente selv at skulle gøre møblerne helt klar til brug. Det er derfor vi kan sælge billige kontormøbler – direkte fra fabrik.

Skulle du ønske at få monteret dine varer kan vi også hjælpe med dette, vi tilbyder altid montering efter opgavens omfang, da der er stor forskel på opgaverne. Det mener vi er den mest reelle tilgang til den rigtige pris, for montering af kontormøbler

Fandt du ikke det, du søgte?

I vores virksomhed, DC Kontormøbler, kan du se meget mere, og du kan helt sikker finde inspiration til indretning af dine lokaler.
Få ideer fra billederne til højre, eller klik nedenfor for at komme til DC’s hjemmeside.

Hos DC Kontormøbler kan du finde alt, fra de mest basale kontormøbler, til dekorative måder at dæmpe rumklangen i lokalet på. Der imellem finder du tavler, lamper, sorterings systemer, og meget mere.

Hos DC Kontormøbler får du professionel vejledning, så du ender ud med den bedste løsning, når du indretter dine lokaler.


Klik her