Betjeningspanel til Linak Hæve sænke bord

475,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Betjeningspanel til Linak el stel, med memory-funktion og intuitiv op / ned. Passer til de fleste stel i desktop serien med RJ45 stik. Er du i tvivl så kontakt os. Betjeningspanelet har erstattet det kendte panel, som blev betjent med knapper. Det nye panel er med vippe funktion, og det bruger de samme stik. Kabellængden på de 2 typer knapper er ens. Billede nr. 2 viser den gamle type betjeningsknap med vip og gummiknapper op / ned.

Disse varer er på lager!

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Betjeningspanel til Linak hæve sænkebord er nemt at udskifte. Dog skal du være sikker på at stikket passer sammen med det du har nu. Du er velkommen til at kontakte os, så kan vi bedre svare på om dette panel til hæve sænke bord, er det rigtige for dig.

Det skal du bruge for at skifte panelet:

En skruemaskine med den bits, stjerne eller torx kærv, der passer til selve betjeningspanelet. Kablerne er formodentlig hæftet under bordpladen med clips, der sidder rigtig godt fast i bordpladen. Disse trækkes nemmest ud med en skævbider eller anden knibetang. Det vil være en fordel at du genplacerer kablet på same måde, så det ikke bliver udsat for skader m.v. Det er også vigtigt at du ikke trækker i kablet, eller knækker / klemmer det for at få det på plads. Det beskadiger kablet og det er nemt at se, hvis kablet er blevet beskadiget, hvilket naturligvis ikke ligger inde for garantien.

Bemærk, kabler der er blotlagte til kobbertråden skal behandles med varsomhed, selvom strømmen mellem styreboks og betjeningsknapper er lavvolt, kontakt derfor en kyndig møbelmontør, som er vant til disse opgaver. Det kan ofte svare sig at betale for en reparation, hvor du dermed får garanti med i købet, at løsningen er lavet korrekt. Vi hjælper gerne med opgaven, efter nærmere aftale og pris.

© NIVO-KontormøblerBetjeningspanel til Linak hæve sænke bord

Du kunne også være interesseret i...