Apto Extend reoler

Fra 6.599,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Apto Extend reoler, som også kan bruges som rumdelere, eller som flot og fleksibel dekoration. Modulerne fås som fritstående eller som vægmonterede, og det hele kan kombineres, også med Apto Clamp serien, som kan ses her.

  • Mål:
  • Vægmonteret: B190 x D15 x H220 cm
  • Fritstående: B127,5 x D50 x H210 cm
  • Materialer: Sortlakeret stål
  • Ekstra tilbehør til reolen:
  • Udvidelser: Kontakt os for nærmere
  • Ekstra hylder, smalle
  • Ekstra hylder, brede
  • Akustik paneler i filt
  • Hjul til fritstående reol

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerApto Extend reoler

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Forny indretningen med fleksible moduler

Apto Extend reoler er meget fleksible, og de er nemme at arbejde med. De er inspireret af den rå New York stil med rå mursten og sort stål,  og der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på væggen.
Reolen er inddelt i felter, som kan justeres i højden ved hjælp af hylderne. Anbring f.eks. et TV på væggen i midten af reolen, fyld resten ud med tilbehør fra klemme-systemet, evt. også med akustik paneler. Så har du en flot væg i mødelokalet.

Der er lagt stor vægt på også at gøre systemet funktionelt. Ud over det fleksible hylde system kan nogle eller alle felter udfyldes med et filtpanel, som absorberer meget af lyden i lokalet. Det kan være en fordel i store lokaler, hvor lydene kan opfattes som støj. Du kan også tilføje bredere hylder, så der er plads til f.eks. bøger. Endelig kan du supplere med Apto klemme systemet, hvor der er både blomsterkasser og runde hylder i flere størrelser.

Extend fås både som en fritstående reol, og til montering på væggen. Den fritstående model kan selvfølgelig anvendes som rumdeler, og hvad enten du vælger det åbne design, som giver større kontakt med resten af lokalet, eller du vælger det mere lukkede,  så har du en funktionel rumdekoration.
Kontakt os for at høre nærmere om udvidelses mulighederne.

Den fritstående reol kan udstyres på samme måde, og så kan der tilkøbes hjul, så den er nem at flytte rundt. Denne model har to brede hylder i egelaminat nederst.

© NIVO-KontormøblerApto Extend reoler