Løse hynder

Fra 859,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Løse hynder i specielle mål. Her kan du få hynder, der passer præcist til dit formål og til den plads, der er til rådighed. Hynderne laves efter mål, så send os gerne en skitse, hvis du skal bruge hynder til et større projekt. Vær dog opmærksom på, at hvis du ønsker specielle mål, så laver vi minimum 5 stk. hynder i samme mål.

Her på siden kan du få hynder i 3 standard mål, men kontakt os, hvis du har brug for hynder i specielle mål.

  • Standard mål:
  • 35 x 50 cm
  • 35 x 120 cm
  • 35 x 180 cm
  • Tykkelse: 5 cm
  • Med skridsikker bagside eller fuldpolstret

Hvis du ønsker andre farver end sort, vælg da Advantage eller kunstlæder Nevada, og skriv farve nummeret i bemærkningsfeltet.

Bemærk! Hynderne fremstilles efter ordre, og de tages derfor ikke retur.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerLøse hynder

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

© NIVO-KontormøblerLøse hynder

Hynder til alle siddepladser

Løse hynder fås i mange polstrings kvaliteter og farver, de fås også i læder og kunstlæder. Det er derfor muligt at finde en hynde, der passer ind i alle sammenhænge, om det så er udendørs eller indendørs. Hynderne er kassepolstrede, og fyldet består af CMHR koldskum, som bl.a. bruges ombord på skibe, fordi det er stærkt flammehæmmende. Hynderne kan vælges med en skridsikker bagside, eller med en fuld polstring, så de kan vendes. Kontakt os hvis du ønsker velcro på bagsiden, eller en indbygget finerplade til fast montering.
Hynderne fås her i tre standard mål, men hynderne laves efter mål, så du kan få en hynde, der passer lige præcist til din bænk. Har du en bænk i et uudnyttet hjørne, en stensætning på terrassen, en bred vindueskarm eller en karnap? Brede trapper i offentlige og erhvervs bygninger er også meget almindelige. Udnyt de brede trappetrin til ekstra hvilepladser, og gør dem mere komfortable ved at anbringe en hynde. Du kan også vælge at opsætte dem som ryghynder. Ved hjælp af velcroen kan du anbringe en hynde på væggen bag bænken eller stensætningen. Vi kan lave hynder, der passer lige ind.

Vi tilbyder hynderne i sort kunstlæder, og i Advantage – et meget slidstærkt uld-tekstil (Mikrofiber). Hvis du ønsker hynder betrukket med ægte læder, kontakt os da. Hynder betrukket med Advantage eller kunstlæder kan her vælges i sort. På farvekortene kan du se flere farve muligheder, og ønsker du andet end sort, skriv det da i bemærkningsfeltet, når du bestiller.

Hynder til større projekter

Står du med et større projekt, eller et projekt med helt specielle mål, kontakt os da og send os en skitse. Så finder vi en god pris, så du får præcist det, du skal bruge.

Du kunne også være interesseret i...