Loungestol S20

Fra 4.099,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Loungestol S20 er en enkel men rigtig komfortabel stol til loungen. Stolen er uden armlæn, men med et bredt sæde. Stellet er sortlakeret, mens polstringen fås i rigtig mange farver.

  • Mål: B67 x D69 x H77 cm
  • Sidde højde: 45 cm
  • Stel: Sort pulver lakering
  • Polstring: Cura i sort eller grå.

Hvis du vælger sort polstring, har vi stolen på lager til hurtig levering. Du kan også kontakte os for at bestille stolen i en af de mange andre farver, disse laves på bestilling uden merpris.

Vær opmærksom på, at fortrydelsesretten bortfalder, hvis du vælger en stol i en anden farve end sort, da disse fremstilles efter din bestilling.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerLoungestol S20

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

© NIVO-KontormøblerLoungestol S20

Afslappende stole til loungen og receptionen

Loungestol S20 er en meget enkel men meget udtryksfuld stol, som egner sig rigtig godt til loungen og lobbyen, eller til receptionen. Stolen er med fuld polstring, som fås i rigtig mange farver, så den kan indpasses i den moderne indretning, og du får nemmere ved at designe dit lokale, med større mulighed for at kombinere farverne i din indretning. Her tilbyder vi stolen med sort eller grå polstring, men ønsker du andre farver, kontakt os da, så finder vi hurtigt en løsning.

Stellets overflade er behandlet med en sort pulver lakering, som er skånsom ved miljøet. Polstringen er Gabriel Cura, og den fås i rigtig mange farver. Slidstyrken er på 100.000 Martindale, som gør stolen egnet til brug i det offentlige rum, også på skoler og uddannelses steder, hvor møbler ofte bliver udsat for hårdhændet behandling.

Loungebordene S20 passer rigtig godt til disse stole. Bordene har også sort rørstel, og de fås i tre størrelser og med tre overflade farver. Disse borde kan ses her.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du mangler ideer og inspiration til dine lokaler. Vi gør alt hvad vi kan, for at du får den bedste løsning, hvad enten det drejer sig om lounger, kontorer kantiner eller møderum. Vi har mere end tyve års erfaring med møbler og med indretning, og vi har et godt blik for mulighederne.

Du kunne også være interesseret i...