Menighedsstol

Fra 2.099,00 kr. ekskl. moms

Menighedsstol med polstret sæde, en økonomisk stol med rigtig god siddekomfort. Stolesædet er betrukket med yderst slidstærkt tekstil. En stol, der også egner sig til undervisnings lokaler og mødesale, receptioner og venteværelser.

  • Mål: B51,5 x D53 x H84,0 cm
  • Siddehøjde: 45,5 cm, 47,5 cm med polstring
  • Standard stel farver: Krom eller sort
  • Standard skal farver: Sort eller hvid
  • Stabelbar
  • Ekstra tilbehør:
  • Armlæn
  • Koblingsbeslag (kan ikke efter-monteres)

Ønsker du kunstlæder i andre farver end sort, da notér farven i bemærkningsfeltet ved bestilling. Farver kan ses her.

Har du brug for et større antal stole, kontakt os da for et godt tilbud.

© DC-KontormøblerMenighedsstol

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

En robust stol med god ergonomi

Menighedsstol er et godt valg til mødelokaler, menigheds lokaler og konfirmandstuer. Stolens polstring er betrukket med sort Illusion, som er yders slidstærkt -500.000 Martindale. 45.000 er den lavest anbefalede styrke til møbler i det offentlige rum, så stolen opfylder kravene til møbler også i institutioner. Den egner sig derfor også til mødesale, uddannelsessteder , kantiner og venteværelser.

Stolen fås også med armlæn, som også kan fungere som stoleophæng, idet armlænene lægges ind over bordkanten. Belægningen på undersiden gør, at stolene ikke glider ned. Til hjælp ved opstilling på rækker fås koblingsbeslag. Koblingsbeslagene skal monteres på fabrikken.

Vi tilbyder her stolen med stel i sort eller krom, og skallen i sort eller hvid. Det er dog muligt at få både stel og skal i mange farver, og disse kan kombineres. Du kan for eksempel få en stol med rødt sæde og orange stel. Du kan endvidere få stolen med medestel, og den fås uden polstring, eller med sæde-og rygpolstring.Se flere muligheder her.

Stolen har fire ben i stål, og skallen er udført i kunststof med glasfiber forstærkning. Det V-formede design giver en behagelig og fleksibel siddekomfort.

Samlet set er den polstrede menighedsstol en god økonomisk løsning med god siddekomfort, der er velegnet til en bred vifte af anvendelsesområder.

© DC-KontormøblerMenighedsstol