Tilbud

Stå-støtte-stol S300

2.399,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Stå-støtte-stol eller balancestol. Ergonomisk enkeltsøjle S300 stol, en sund og aktiv stol, der kan benyttes i kombination med en normal kontorstol.

Højde: 59 – 85 cm, med et sæde på Ø30 cm (kan tilpasses alle).

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerStå-støtte-stol S300

Varenummer (SKU): 217S300/SITSTAND Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Stå-støtte-stol er en unik, aktiv stol, som giver dig mulighed for at bruge din krop aktivt, imens du arbejder.

Koblingen i bunden af stolen er lavet af aluminium, og fungerer som et knogleled – den kan bevæge sig og vippe i alle retninger. Derudover er stolen skabt med en højde justerbar gasstamme, der gør det muligt for stolen at rotere 360 grader, mens du fortsat kan vippe i ledet i basen af foden. Stolen glider ikke, selv ikke på et glat gulv.
Højden kan justeres fra 59 cm til 85 cm.

Du har altså en unik bevægelses frihed, samtidig med at du styrker lænd og mavemuskler. Stolen er også rigtig god for ryggen og knæene, som belastes mindre. Det er alt sammen sundt for kroppen, som kan holdes i gang, selvom arbejdet også skal passes.

Stå-støtte-stolen egner sig rigtig godt til arbejde, hvor du skal række efter ting. Eller som stol til børnehave personale, der jo skal kunne være til stede i alle retninger. Ryggen især bliver hurtig træt, hvis den hele tiden bliver drejet i andre retninger. På denne sadelstol kan du holde ryggen ret. Tandlæger, for eksempel, vil også kunne få rigtig stor gavn af denne måde at sidde på, da balance punktet ikke ændrer sig så meget, når man ændrer stilling.

Stolen er bedst at bruge i kombination med et hæve-sænkebord, indstillet til din nye arbejds stilling – vi anbefaler også, at stolen bruges i kombination med en traditionel kontorstol – det giver dig endnu flere forskellige sidde indstillings muligheder i løbet af arbejdsdagen.

Du kunne også være interesseret i...