Kontorstol Mereo RH 220

Fra 7.499,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Kontorstol Mereo RH 220 med nyudviklet 3D-mekanisme, der øger stolens ergonomiske kvaliteter. Stolen kan justeres på mange måder, så den passer til brugeren og giver en rigtig høj sidde komfort.

  • Sæde bredde: 41 cm
  • Sæde dybde: 46,5 cm
  • Sæde højde: 48 – 61 cm
  • Ryg højde: 63 cm
  • Fod: Ø66 cm
  • Armlæn, mod merpris

Vi kan tilpasse siddehøjden til alle personer.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerKontorstol RH Mereo 220

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Ergonomisk stol med høj ryg

Kontorstol Mereo RH 220 med høj ryg. Stolen kan tilpasses på mange måder, så komforten optimeres. En ergonomisk god stol. Sædets avancerede 3D-form giver en fremragende komfort, der med et minimum af tryk på venerne i benene er med til at holde blodcirkulationen i gang.

Kontorstol Mereo RH 220 har en fod i sort aluminium, sædet er formstøbt skum, som er betrukket med sort Select, et yderst slidstærkt tekstil, som tåler hyppig, daglig brug. Stoffet har en styrke på 200.000 Martindale, hvor 50.000 er det anbefalede til møbler i det offentlige rum, eller på arbejds pladser. Stolen fås også med armlæn, så du kan aflaste skulder og nakke. Armlæn er sorte.

Stolen kan indstilles på uendeligt mange måder. Vippet i sæde og ryg kan indstilles synkront, ryggen kan indstilles separat og med trinløs justering af ryggens vinkel. Der er låsbart sædevip i flere steps. Vippemodstanden kan justeres, så du ikke oplever, for eksempel, at vælte bagover. Det anbefales at bruge vippe funktionen. Det vil give en mere aktiv sidde oplevelse, hvor kroppen bliver rørt mest muligt, mens du arbejder. Mod en merpris kan stolen monteres med armlæn, som kan justeres i højden, i bredden, i dybden, og de kan drejes.

Foden er i sort lakeret aluminium, med hjul beregnet til tæpper. Det er muligt at få armlæn til stolen.

Hvis man vil have fuld glæde af alle de ergonomiske fordele, er det vigtig, at stolen justeres rigtigt. Det kan du se mere om her. Stolen fås også med lavere ryg. Den kan ses her.

Du kunne også være interesseret i...