Kontorstol Mereo RH 220

Fra 6.299,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Kontorstol Mereo RH 220 med nyudviklet 3D-mekanisme, der øger stolens ergonomiske kvaliteter. Stolen kan justeres på mange måder, så den passer til brugeren og giver en rigtig høj sidde komfort.

  • Sæde bredde: 41 cm
  • Sæde dybde: 46,5 cm
  • Sæde højde: 41 – 55 cm
  • Ryg højde: 63 cm
  • Fod: Ø66 cm
  • Armlæn: kr. 1090,-

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

© NIVO-KontormøblerKontorstol RH Mereo 220

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Ergonomisk stol med høj ryg

Kontorstol Mereo RH 220 med høj ryg. Stolen kan tilpasses på mange måder, så komforten optimeres. En ergonomisk god stol. Sædets avancerede 3D-form giver en fremragende komfort, der med et minimum af tryk på venerne i benene er med til at holde blodcirkulationen i gang.

Kontorstol Mereo RH 220 har en fod i sort aluminium, sædet er formstøbt skum, som er betrukket med sort Select, et yderst slidstærkt tekstil, som tåler hyppig, daglig brug. Stoffet har en styrke på 200.000 Martindale, hvor 50.000 er det anbefalede til møbler i det offentlige rum, eller på arbejds pladser. Stolen fås også med armlæn, så du kan aflaste skulder og nakke. Armlæn er sorte.

Stolen kan indstilles på uendeligt mange måder. Vippet i sæde og ryg kan indstilles synkront, ryggen kan indstilles separat og med trinløs justering af ryggens vinkel. Der er låsbart sædevip i flere steps. Vippemodstanden kan justeres, så du ikke oplever, for eksempel, at vælte bagover. Det anbefales at bruge vippe funktionen. Det vil give en mere aktiv sidde oplevelse, hvor kroppen bliver rørt mest muligt, mens du arbejder.

Foden er i sort lakeret aluminium, med hjul beregnet til tæpper. Det er muligt at få armlæn til stolen.

Hvis man vil have fuld glæde af alle de ergonomiske fordele, er det vigtig, at stolen justeres rigtigt. Det kan du se mere om her. Stolen fås også med lavere ryg. Den kan ses her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol Mereo RH 220”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *