Kontorstol RH Mereo 200

Fra 5.899,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Kontorstol RH Mereo 200 med lav ryg og trinløs justering. Stolens sæde er betrukket med sort Select.

  • Sædebredde: 41 cm
  • Sædedybde: 46,5 cm
  • Ryghøjde: 47 cm
  • Sædehøjde: 41 – 55 cm
  • Stel: sort aluminium, Ø66 cm
  • Hjul til bløde gulve eller tæpper

Armlæn: Kr. 1069,-

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

En slidstærk kontorstol

Kontorstol RH Mereo 200 er en økonomisk, ergonomisk, slidstærk stol, som har en rigtig god sidde komfort. Stolen er betrukket med sort Select, som har en styrke på 200.000 Martindale. 50.000 Martindale anvendes til møbler beregnet til det offentlige rum, eller til arbejdspladser. Dette betræk er altså rigelig stærk nok til at klare hyppig daglig brug. Sæde skallen er i formstøbt skum. Det er muligt at tilkøbe armlæn.
Stolen kan indstilles i højden, og ryg og sæde har vip med justering af vippe modstand. Sæde og ryg kan justeres i forhold til hinanden, og ryggen kan justeres separat. Stolen har friktionsfri vippe mekanisme. Den har trinløs justering, og den kan låses i den valgte position.
Det er vigtigt, at stolen justeres rigtigt. Der må, for eksempel, ikke være for meget pres på den store vene på benets bagside, så benene begynder at sove. Ryggen skal støttes de rigtige steder, og vippet må ikke være for løst eller for fast. Du kan se meget mere om, hvordan du justerer stolen her.

Det er en god ide at have stolen indstillet på vip. Det giver en mere aktiv og bevægelig sidde rutine, som er godt for kroppen.

Kontorstol RH Mereo 200 er fremstillet af materialer, der, bortset fra sædet, kan genanvendes, og som er genanvendt. Det drejer sig om aluminium, plastik og stål. Den produceres med et minimum af spild, og der stræbes hele tiden efter at gøre processerne mere miljøvenlige. Således har stolen fået Greenguard certifikatet, som garanterer, at stolen afgiver meget lidt eller slet ingen giftige gasser.


Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol RH Mereo 200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *