Stoleunderlag

Fra 999,00 DKK ekskl. moms

Fri fragt! Ordren leveres ved kantstenen – Varerne leveres usamlet.

Bemærk! Dette produkt kan ikke bøjes. Leveres i stor, flad pakke.

Stoleunderlag til brug ved eks. skrivebord, hvis du gerne vil beskytte overfladen på for eksempel dit trægulv. Kraftig kvalitet til alle gulve, selv med mindre ujævnheder. Har du et nyt tæppe som du gerne vil beskytte, eller kører din kontorstol trægt ved skrivebordet på grund af tæppet, så skal du vælge et stoleunderlag med pigge.
Stoleunderlaget er produceret af genanvendelig PET plast. Tykkelsen er 2,1 mm. Underlaget findes i flere størrelser.

Ryd
Varenummer (SKU): 2896171PREM90X120 Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Undgå ridsede gulve

Stoleunderlag tjener to formål: Det får kontor stolen til at køre nemmere på gulvet, og det skåner gulvet, som nemt bliver ridset, får slidt lakken af og bliver ødelagt. Tæpper vil også hurtigt få slidte baner. Stoleunderlaget her er i klar PET, så man vil stadig fornemme gulvet eller tæppet nedenunder. Og så har soleunderlaget en mærkelig, mental påvirkning som gør, at man holder sig på underlaget, frem for at køre rundt på flere kvadrat metre.

Stoleunderlaget her kan bruges til kontorstol hjul både med bløde og med hårde baner. Dette stole underlag er ekstra solidt, og det kan derfor, på grund af det kraftige materiale, anbefales til alle typer hårde gulve, og samtidig også til tæpper af meget tæt vævning, for eksempel filt.

Hvis du har fliser eller klinkegulv, eller meget skæve gulve, anbefaler vi, at du kontakter os først for yderligere rådgivning. Det er i nogle enkle, særlige tilfælde ikke muligt at skåne et meget skævt gulv med et stoleunderlag.

Med eller uden pigge?

Til klinkegulve, trægulve, andre faste gulve eller tætvævede tæpper anbefales stole underlaget uden pigge.

Til gulve belagt med tykke tæpper anbefaler vi stole underlaget med pigge på undersiden. Piggene er 6 mm. lange, så hvis du har et meget tætvævet tæppe, skal du være sikker på, at piggene kan trænge ned igennem luven, da det ellers vil hvile kun på piggene, og dermed holder dit underlag ikke ret længe.

Dette stoleunderlag er ekstra solidt og kan med den kraftige tykkelse anbefales til selv tykke tæpper.

Stole underlaget føres i tre størrelser: 90 x 120 cm, 120 x 150 cm 0g 120 x 180 cm.