Stoleunderlag

Fra 420,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Bemærk! Dette produkt kan ikke bøjes. Leveres i stor, flad pakke.

Stoleunderlag til brug ved eks. skrivebord, hvis du gerne vil beskytte overfladen på for eksempel dit trægulv. Kraftig kvalitet til alle gulve, selv med mindre ujævnheder. Har du et nyt tæppe som du gerne vil beskytte, eller kører din kontorstol trægt ved skrivebordet på grund af tæppet, så skal du vælge et stoleunderlag med pigge.

  • Materialer: 100% genanvendt PET
  • PVC-fri
  • Mål:
  • 100 x 120 cm
  • 120 x 150 cm
  • 120 x 200 cm
  • Tykkelse: 1,8 mm

Ved køb af flere giver vi stor mængde rabat. Se din stykpris, når du vælger antal ved bestilling.

Skal du bruge 10 eller flere underlag, da se vores mængde rabat på siden her.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Varenummer (SKU): 2896171PREM90X120 Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Undgå ridsede gulve

Stoleunderlag tjener to formål: Det får kontor stolen til at køre nemmere på gulvet, og det skåner gulvet, som nemt bliver ridset, får slidt lakken af og bliver ødelagt. Tæpper vil også hurtigt få slidte baner. Stoleunderlaget her er i klar PET, så man vil stadig fornemme gulvet eller tæppet nedenunder. Og så har soleunderlaget en mærkelig, mental påvirkning som gør, at man holder sig på underlaget, frem for at køre rundt på flere kvadrat metre.

Stoleunderlaget her kan bruges til kontorstol hjul både med bløde og med hårde baner. Dette stole underlag er ekstra solidt, og det kan derfor, på grund af det kraftige materiale, anbefales til alle typer hårde gulve, og samtidig også til tæpper af meget tæt vævning, for eksempel filt.

Hvis du har fliser eller klinkegulv, eller meget skæve gulve, anbefaler vi, at du kontakter os først for yderligere rådgivning. Det er i nogle enkle, særlige tilfælde ikke muligt at skåne et meget skævt gulv med et stoleunderlag.

Med eller uden pigge?

Til klinkegulve, trægulve, andre faste gulve eller tætvævede tæpper anbefales stole underlaget uden pigge.
Til gulve belagt med tykke tæpper anbefaler vi stole underlaget med pigge på undersiden. Piggene er 6 mm. lange, så hvis du har et meget tætvævet tæppe, skal du være sikker på, at piggene kan trænge ned igennem luven, da det ellers vil hvile kun på piggene, og dermed holder dit underlag ikke ret længe.

Det anbefales ikke at bruge stoleunderlag til ekstra tykke tæpper. Gulvtæppets tykkelse må maksimalt være det dobbelt af piggenes længde.

Du kunne også være interesseret i...