Klapsæde til væg

Fra 949,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Bemærk: Klapsædet sælges i kolli af 10 stk. Den angivne pris er stk. prisen. 

Smart væghængt klapsæde til vægmontering, med eller uden ryglæn. Klapsædet fås med eller uden automatisk vip.

En rengørings venlig og hygiejnisk løsning til venteværelset. Overfladen er udført i højtryks laminat, som kan tåle afspritning, og kernen er udført i 10 mm krydsfiner. Det hele bæres af et kraftigt vippe-beslag i metal.

Vi hjælper gerne med at vurdere, om væggen kan bære. Selve sædet er testet og godkendt til 200 kg konstant belastning !

Fakta:

  • Sæde/Ryg-farver: Koksgrå og eg
  • Beslag farve: koksgrå
  • Mål – udslået: B412 x D486 mm
  • Mål – lukket: B412 x D120 mm
  • Tillæg for ryglæn: 397,- / stk.
  • Tillæg for automatisk sammenfold: 185,- / stk.
  • Tillæg for avisholder: 277,- / stk.
  • Tillæg for sædepolstring: 277,- / stk.

Det er muligt at få sædet med polstring, ligesom det er muligt at få avisholder til. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Ryd
Varenummer (SKU): 432TPS2URYG Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

 Smart væghængt sæde til venteområder

Væghængt klapsæde , som ikke optager meget plads. Med denne type vægmonterede stole, sparer du både plads, når sædet ikke benyttes, ligesom det er nemt at gøre rent under en række af sæder på væg. Overfladerne er lavet af rengørings venlige materialer, som tåler afspritning og belastning i selv krævende områder.

Som ekstra tilbehør fås sædet med automatisk vip, så det vipper på plads, når du rejser dig. Ligeledes er det muligt at få sædet med ryglæn. Her på siden kan du vælge sædet med koksgråt beslag og med sæde i koksgrå eller eg, men begge dele fås i andre farver. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere.
Hvis du ønsker polstring på sædet, er dette også en mulighed. Og så kan du få en avis- eller programholder monteret under sædet.  Kontakt os for at høre nærmere.

Montering af klap sæde på væg

Du kan enten selv montere dette klapsæde på væg, eller vi kan hjælpe dig med monteringen i Hovedstadsområdet. Kravet til væggen er, at den skal være lige og være udført i beton. Du kan i visse tilfælde montere klapsæde på andre vægtyper, her anbefaler vi at du kontakter os for nærmere dialog. Du kan selvfølgelig også bruge gennemgående bolte for at sikre dig, at sædet kan klare vægtbelastningen.

Hvor meget kan et væg monteret klap sæde klare ?

Dette vægmonterede klapsæde fra AllHall lever op til en belastning på max. 200 kg, og da hvert sæde har sit eget beslag, er det igen kun væggens beskaffenhed, der sætter grænser for, hvor og hvor mange klapsæder du kan montere i for eksempel dit venteværelse. Det er også en god ide at tænke over, hvordan dine gæster sætter sig på sædet, da de 200 kg belastning er vedvarende belastning. Det betyder ikke, at man med 200 kg kropsvægt kan “dumpe ned” på sædet, og så forvente det holder. I disse tilfælde anbefaler vi nogle af de andre produkter i vores traditionelle sortiment, som kan klare stor vægt.