Universal Kabelbakke

Fra 539,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller tilbehør. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Universal kabelbakke, som passer til alle borde, og som du kan placere helt som du vil. Længden er 50, 110 eller 147 cm. Bredde 9 cm + flangen for montering, som er bredde 2 cm.

Der er forboret en række huller, hvor du blot anvender passende skruer til din bordplade. (skruer medfølger ikke)

Universal kabelbakke fås i hvid, alu eller sort.

Disse varer er på lager til hurtig levering!

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Varenummer (SKU): 1101470SORT Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Styr på kablerne

Universal kabelbakke til montering under skrivebordet, så slipper du for kabel salaten bag bordet eller på gulvet.

Denne kabelbakke passer til alle skriveborde på længder over 50 cm. Bakken er 9 cm bred, så der er plads til stikdåse, transformer kabel mm. Det hele ligger nu gemt bag en skinne, og du er ikke længere generet af kabel rodet. Anbragt fornuftigt får du ikke brug for al pladsen i bakken, lige meget hvor mange skærme du har.
Kabelbakken kan naturligvis også bruges på hæve sænkebordet. Og så kan den, om nødvendigt, bruges andre steder end på skrivebordet, for eksempel bag fjernsynet eller spille konsollen.

Kabelskjuleren er udført i stål med pulver lakering i sort eller alu. Den fås i tre længder: 50 cm, 110 cm eller 147 cm.

Indret kontoret rigtigt

Det tager ingen tid at opsætte en arbejdsplads, men for at den skal være effektiv, og også rar at sidde ved, kræver det blandt andet, at der er styr på omgivelserne. Dertil findes en masse møbler og tilbehør. Skuffe kassetter har længe været brugt til at gemme skrive redskaber og papirer af vejen. Kartoteksskabe og reoler kender vi alle nytten af. Kablerne har dog længe været et problem. Mange kender en Ole Opfinder, som er kommet med en god løsning, lige fra kabel strips til gaffa tape.

Denne kabelbakke klarer det hele. Opsat under bordet er dine kabler skjult, bortset fra éen ledning, der går fra stikdåsen til kontakten i væggen. Uden at ødelægge de rene linjer på dit skrivebord. Det hele er skjult. Du kommer heller ikke ud for det afslørende kabelrod, når du hæver dit højde justerbare bord. Eller at kablerne vælter ud af en for lille bakke, når du ændrer højde på bordet.

Har du brug for andet tilbehør, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe med de bedste løsninger, når du skal indrette dit kontor.

Du kunne også være interesseret i...