Sting kantine- og mødestol

Fra 779,00 kr. ekskl. moms

Prisen indikerer billigste variant eller max. volumen rabat. Se evt. valgmuligheder længere nede.

Sting kantine- og mødestol har et klart og slankt design, som giver en rigtig god sidde oplevelse. Trods den lave pris er stolen meget holdbar, og der ydes derfor 5 års garanti.

  • Mål: B47 x D55 x H84 cm
  • Siddehøjde: 46 cm
  • Sæde: Sort polypropylen
  • Stel: Krom
  • Stabelbar op til 12 stole

Bemærk: Ved køb af over 5 stole giver vi en god rabat!

Ved bestilling har du fem valgmuligheder, nemlig køb af 1 – 5 stole, køb af 6 – 11 stole, køb af 12 – 23 stole, køb af 24 – 47 stole, samt køb af 48 stole og derover. Vælg en af dem og indtast antal stole. Prisen afspejler din rabat.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

OBS: På denne webshop kan du betale via EAN.

© NIVO-KontormøblerSting kantine- og mødestol

Mængde rabat: Jo flere stole, du bestiller, jo større rabat kan vi give pr. stol. Vælg intervallet nedenfor, og derefter det antal stole, du skal bruge.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Hurtig levering  – Dansk logistik
 Fri fragt ved køb over kr. 5000,-
Nemt at samle – kan også leveres monteret 
Kvalitet med garanti
EAN, Betalingskort, MobilePay eller bankoverførsel
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

© NIVO-KontormøblerSting kantine- og mødestol

Robust mødestol i flot design

Sting kantine- og mødestol passer, med sit enkle design, ind i de fleste moderne indretninger. Udformningen af ryglænet, og den buede forkant på sædet gør, at de fleste mennesker vil opleve en rigtig god sidde komfort.
Sæde og ryg er formet i PP kunststof, som er et utroligt holdbart plast materiale, der tåler stor belastning og hårdhændet behandling. Materialet er også nemt at rengøre, især fordi sæde og ryglæn er adskilt. Derfor er disse stole også velegnede til det offentlige rum, som for eksempel skoler og institutioner.

Stolene egner sig også rigtig godt til opstilling i møde- og forsamlings lokaler, og her er det muligt at få samlebeslag, så du nemmere kan styre stole rækkerne. Der findes også en transport trolley til at flytte stole stabler rundt og køre dem til opbevaring. Denne trolley kan tage stabler på op til 25 stole. Er det noget, der kunne interessere, så kontakt os gerne.

Du kunne også være interesseret i...