Bordskærm Edge Frontmonteret

Fra 1.795,00 DKK ekskl. moms

Nem fragt. Ordren leveres usamlet til kantstenen – Gratis fragt ved køb over kr. 1999,- .

Bordskærm Edge frontmonteret, beklædt med sort Fiji. Skærmen består af lyddæmpende materialer, og de medfølgene monterings beslag er lakeret i sort.

Bordskærmen opfylder myndighedernes henstilling til, at der afskærmes mellem personer, hvor man ikke kan holde en passende afstand.

OBS! Skal du bruge et større antal, så kontakt os for bedste tilbud på bordskærme.

Praktisk info: Indbæring og montering kan tilvælges ved kassen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vejledende leveringstid for lagervarer: 5-10 hverdage
Nem fragt
Nemt at samle (kan også leveres monteret – ring for pris)
Kvalitet med garanti
Hurtig levering
Dansk virksomhed siden 1989

Beskrivelse

Afskærmning mellem arbejds stationer

Bordskærm Edge frontmonteret i sort opdeler arbejdsbordene eller pladserne på en enkel og elegant måde. Den front monterede skærm skjuler også kabelbakker eller løse kabler under bordpladen. Skærmen er polstret med sort Fiji filt, og den har en kant liste af sort gummi. Skærmen leveres med et sæt beslag til montering på bordpladen. Du kan også få skærmen i en lavere model, som monteres på toppen af bordet.

Bordskærm Edge er nem at montere, og lige så nem at tage ned igen.  Den egner sig til kontor landskaber, men også til undervisnings- eller eksamens lokaler, eller som diskretions skærm i receptioner og salgslokaler.
Skærmen opfylder også kravene til afstands barriere i disse Corona tider.

Den daglige pleje er blot støvsugning. Eventuelle pletter fjernes med en fugtig klud, og skulle pletterne være lidt vanskelige, kan man tilsætte et neutralt sulfo middel. I svære tilfælde kan man bruge lidt hårdere midler, men det er en god ide først at prøve på et neutralt sted, for at se effekten på polstringen. Farven kan falme, hvis man gnubber for meget på den.

Dæmper støjen

Bordskærm Edge fra Lintex består af en træramme med 30 mm fyld af genbrugs polyester. Derved opnås en lydabsorberende effekt, idet lyde bliver dæmpet en del. I for eksempel lokaler med malede beton vægge, som er helt glatte, vil lyden blive kastet tilbage og danne resonans. Det kan betyde en væsentlig støj-gene for medarbejderne, og det kan medvirke til, at de mister koncentrationen. Lydabsorberende materialer vil opsuge en del af støjen. Ved at opsætte akustiske produkter i et sådant lokale kan man dæmpe støjen væsentligt, og dermed skabe et bedre arbejds miljø. Det kunne være gulvskærme, eller vægophængte skærme, rumdelere, lofts paneler, eller disse bordskærme. I svære tilfælde er man nødt til at anvende flere metoder.

Edge fås også til top montering, og som gulvskærm.     

 

Du kunne også være interesseret i...